2020-08-13 06:36

CSU Craiova a câştigat în instanţă celebra “stemă cu leul”

 |  17:33
CSU Craiova a câştigat în instanţă celebra “stemă cu leul”

Florentin Dincă

Lovitură dură încasată de Adrian Mititelu, patronul muribundei FC Universitatea Craiova. Tribunalul Bucureşti a decis ca stema cu leul să meargă la CSU Craiova, gruparea a Primăriei din Bănie cu care Mititelu se află în război în ultimii ani. Practic, instanţa le-a retras lui Adrian Mititelu şi copiilor lui orice drept de a utiliza o siglă asemănătoare. Decizia dată ieri nu este definitivă, ea putând fi atacată în 15 zile de la pronunțare.

CSU Craiova a câştigat în instanţă celebra “stemă cu leul”
zoom
“Astăzi, Tribunalul Bucureşti a admis cererea Clubului Sportiv Universitatea Craiova de anulare a înregistrării mărcilor ce au fost deţinute de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian, cunoscute suporterilor Universităţii sub denumirea „Stema cu Leul“. În acelaşi timp au fost anulate toate transferurile succesive ale acestor mărci, inclusiv cea către noua societate înfiinţată în 2013, U Craiova SA. Astfel „Leul“ după o lungă pribegie revine acolo unde i-a fost dintotdeauna locul, în patrimoniul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, al Băniei şi al tuturor celor ce iubesc Ştiinţa” se arată în comunicatul celor de la CS Universitatea Craiova. Pe site-ul csuc.ro este ataşată şi soluţia pronunţată de Tribunalul Bucureşti: “Admite cererea reconvenţională, astfel cum a fost completată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „ FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată. Dispune anularea înregistrării mărcii naţionale combinate „FC UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 120455/9.10.2012, pentru toate clasele de produse pentru care a fost înregistrată. Constată nulitatea transferului dreptului de uzufruct asupra mărcii „FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA”, înregistrată la OSIM sub nr. 40335/21.12.1999, de la Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Adrian către U CRAIOVA SA. Respinge cererile de intervenţie în interes propriu formulate de Mititelu Liana Gabriela şi Mititelu Gigi Adrian şi de U CRAIOVA SA, cereri privind anularea înregistrării mărcii combinate „CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA” şi element figurativ, înregistrată la OSIM sub nr. 115523/15.04.2011. Obligă intervenienţii principali la publicarea într-un ziar cu tiraj naţional, pe cheltuiala acestora, a dispozitivului hotărârii, în forma rămânerii definitive şi irevocabile, în cel mult 10 zile de la rămânerea irevocabilă a hotărârii. Ia act de solicitarea cheltuielilor de judecată pe cale separată. Cu apel în 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 12.11.2015”. 

Mititelu reacţionează: 1000% judecătorul a fost corupt

Cum era de aşteptat, Adrian Mititelu a reacţionat violent pe o reţea de socializare, fiind şocat de ce decizie a dat judecătoarea, despre care crede este 1000% coruptă: “Da, este adevarat ! O magistrată de la Tribunalul Bucureşti a dat o sentinţă prin care a anulat mărcile FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA ŞI FC UNIVERSITATEA CRAIOVA! Este incredibil! Deşi au trecut două ore de la aflarea soluţiei, nu pot să cred că s-a dat o asemenea sentinţă, care nu are nicio corespondenţă în lege! 1000% acest judecător a fost corupt, astfel nu se justifică o asemenea mârşăvie. Frustarea este uriaşă! Pentru mine se confirmă încă o dată ca justiţia română este una selectivă şi nedreaptă. Am pierdut pe nedrept o bătalie, URMEAZĂ, ÎNSĂ DOUă CĂI DE ATAC, APEL ŞI RECURS, LA CURTEA DE APEL BUCUREŞTI ŞI ÎNALTA CURTE DE CASAŢIE ŞI JUSTIŢIE ŞI NU ÎN ULTIMUL RÂND, CEDO. Vreau să cred că totuşi în România, nu toţi judecătorii pot fi corupţi de către Rotaru, alături de grupul lui mafiot şi, indiferent de consecinţe, mă voi bate până la ultima suflare! Ştiu că suporterii FC UNIVERSITATEA CRAIOVA sunt extrem de afectaţi în acest moment. Îi rog însă să aibă încredere, că în final vom câştiga acest război”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-12Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE