2020-07-05 16:40

Cu Măciucă şi Ciocănel în atac! AS Performer Constanţa debutează azi în Liga Campionilor la fotbal pe plajă

 |  16:13
Cu Măciucă şi Ciocănel în atac! AS Performer Constanţa debutează azi în Liga Campionilor la fotbal pe plajă

Campioana României AS Performer Constanța va debuta astăzi în ediția din acest an a Cupei Campionilor Europeni (Euro Winners Cup) la fotbal pe plajă, competiție similară cu Liga Campionilor din fotbal. În primul meci, elevii lui Viorel Farcaș se vor duela cu englezii de WKR Santos. Anul trecut, ACS Performer a terminat pe locul trei în grupă, cu o victorie şi două eşecuri. Acum, echipa noastră are un obiectiv mai îndrăzneţ, calificarea în optimi.

Cea de-a patra ediție a acestei întreceri se va desfășura la Catania, în perioada 23-29 mai 2016. La tragerea la sorți care a avut loc în 4 mai, campioana României la fotbal pe plajă a fost repartizată în Grupa G, alături de englezii de la WKR Santos, moldovenii de la Djoker Chişinău şi lusitanii de la SC Braga. Grupa este una destul de dificilă ţinând cont de faptul că Braga este reprezentanta campioanei mondiale. În urmă cu doi ani a ocupat locul trei, iar în 2015 a fost eliminată în sferturile de finală. Djoker Chișinău a jucat în optimi anul trecut, iar WKR Santos se află în fața debutului în competiţie.

“Avem un program bun. Începem cu cea mai accesibilă adversară și terminăm cu cea mai puternică formație din grupă. Sper să nu avem probleme cu Santos. Obiectivul nostru este să obținem cel puțin o victorie și să ne calificăm în optimile de finală. Unitatea grupului ne poate ajuta. Santos se bazează pe jucători din echipa națională a Angliei, în timp ce Djoker a făcut multe achiziții internaționale și ar putea să aibă probleme în ceea ce privește unitatea grupului. Sper ca la ora duelului cu portughezii să fim calificați și noi, și ei, iar confruntarea respectivă să decidă doar câștigătoarea seriei. Din câte știu, Braga nu are în lot jucători care evoluează pentru echipa națională a Portugaliei, însă, chiar și așa, este favorită la câștigarea grupei”, a spus pentru frf.ro tehnicianul campioanei României, Viorel Farcaș.

Formaţiile care se vor clasa pe primele două locuri în cele opt grupe se vor califica în optimile de finală, fază ale cărei partide se vor disputa pe 26 mai. AS Performer Constanța are în lot și componenții reprezentativei României, astfel că turneul din Cizmă constituie o bună oportunitate de pregătire pentru meciurile pe care tricolorii le vor juca în acest an în Liga Europeană și în preliminariile Cupei Mondiale - Bahamas 2017.

PROGRAMUL MECIURILOR

Etapa 1, luni

AS Performer Constanța – WKR Santos, ora 12.15 (ora locală)

CS Djoker Chișinău – SC Braga, ora 13.30

Etapa a 2-a, marţi

AS Performer Constanța – CS Djoker Chișinău, ora 11.00

SC Braga – WKR Santos, ora 12.15

Etapa a 3-a, miercuri

WKR Santos – CS Djoker Chișinău, ora 11.00

SC Braga – AS Performer Constanța, ora 12.15

LOTUL CAMPIOANEI ROMÂNIEI

Portari:Laurențiu Gheorghe, Ionuț Florea

Jucători de câmp:Ionuț Movileanu, Adrian Tănase, Ionel Posteucă, Liviu Croitoru, Raj Cărăuleanu, Dorel Zaharia, Marian Măciucă, Bogdan Ciocănel


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-05-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE