2020-07-11 06:09

DINAMO. Cu trei săptămâni înainte de startul sezonului, Mircea Rednic cere răbdare cu transferurile, dar n-are jucători să facă un prim “11”

 |  14:22
DINAMO. Cu trei săptămâni înainte de startul sezonului, Mircea Rednic cere răbdare cu transferurile, dar n-are jucători să facă un prim “11”

Florentin Dincă

Lotul dinamovist, sau mai bine zis ce a mai rămas din el, a plecat ieri în Italia, pentru al doilea cantonament al verii. Antrenorul Mircea Rednic cere răbdare cu transferurile de jucători, dar cu trei săptămâni înainte de startul noului sezon, roş-albii nu au 11 jucători pentru un prim “11” care ar putea face faţă în Liga 1.

Practic, în afara mijlocaşului Ricky van Haaren şi a portarului Cerniauskas, lituanianul fiind accidentat în momentul de faţă, Dinamo a mai adus doi puşti, Himcinschi şi Corbu, plus câţiva tineri de la echipa secundă (Muţiu, Popescu, Târcoveanu şi Moldoveanu). Asta pentru ca echipa să să poată juca şi să aibă câteva rezerve în amicalele programate în Cizmă.

"Până luni o să vină,  zic eu, 3 jucători. Domnul Dinu Gheorghe este la birou, munceşte. Suntem bine, ne înţelegem bine, au apărut în ziare lucruri care să ne destabiliezeze, dar nu e nimic. E greu, sunt discuţii, noi ne-am preocupat să găsim soluţii pentru posturile pe care eu le-am cerut şi cu răbdare putem face o echipă bună. Mai avem timp, se mai poate până în august", a afirmat Mircea Rednic.

Asta în contextul în care Dinamo îşi permite să-i lase în afara lotului, la Săftica, pe Nicolae Grigore, Valentin Lazăr şi Kamil Bilinski. Primii doi aşteaptă oferte de transfer, în timp ce atacantul polonez nu vrea să-şi prelungească înţelegerea scadentă la vară, pe un salariu diminuat de Ionuţ Negoiţă, şi este şi el pe picior de plecare din Ştefan cel Mare, lucru confirmat şi de Dinu Gheorghe: „Bilinski și Grigore sunt transferabili, urmând a stabili în viitorul apropiat modalitatea de reziliere a înțelegerilor. În ceea ce-l privește pe Lazăr, jucătorul a primit un document oficial din partea clubului că este transferabil”.

LOTUL DINAMOVIST DEPLASAT ÎN ITALIA

Portari: Iustin Popescu, Vlad Muţiu

Fundaşi: Collins Fai, Laurenţiu Corbu, Ionuţ Nedelcearu, Andrei Marc, Mihai Popescu, Steliano Filip

Mijlocaşi: Cosmin Matei, Ionuţ Şerban, Patrick Petre, Andrei Târcoveanu, Bogdan Gavrilă, Dorin Rotariu

Atacanţi: Marius Alexe, Fabian Himcinschi, Robert Moldoveanu

Precum se vede bine în lotul enumerat mai sus, lui Mircea Rednic îi mai lipseşte cel puţin încă un portar, un fundaş dreapta, doi stoperi, un fundaş stânga, doi mijlocaşi centrali şi doi atacanţi. În total, aproape jumătate de lot, cu doar trei săptămâni înainte de startul competiţiei.

Este de aşteptat ca rezultatele din cantonamentul italian să semene cu dezastrul din iarnă cu Mihai Teha la timonă, când echipa, garnisită cu mulţi puţti de la Dinamo II, a fost călcată în picioare de cine a vrut şi cine n-a vrut, umilinţa maximă fiind trăită în faţa echipei de tineret a Danemarcei, scxor 1-7.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-19

In legatura cu acest articol...

PLAY-OFF/PLAY-OUT. Se cunosc deja echipele care vor trage la titlu şi cupe europene şi cele care se vor lupta pentru evitarea retrogradării

DINAMO. Nimic notabil la reunirea echipei
Parerea ta...

MAFIA IN FLOARE - COLABORARE
19 Iun 2015

De cind a venit afaceristul , miroase a mafia Siciliana , in groapa . Oare tocmai ei nu stiu , sau au afaceri inpreuna ? Cind demoleaza stadionul si face blocuri sau MOL ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE