2020-08-11 16:05

CUPA ROMÂNIEI, SEMIFINALE. CFR Cluj – Universitatea Cluj, miercuri ora 21.30

 |  18:27
CUPA ROMÂNIEI, SEMIFINALE. CFR Cluj – Universitatea Cluj, miercuri ora 21.30

Florentin Dincă

Războiul Clujului îşi dispută miercuri seară, de la ora 21.30 (Sport.ro), în Gruia, un nou episod, de data aceasta în semifinalele Cupei României. Miza? Trofeul în sine, pentru că ambele echipe sunt în insolvenţă şi nu pot lua parte la competiţiile europene. Atât CFR, cât şi “U”, sunt în mare criză de joc şi rezultate în startul returului. Dacă trupa lui Eugen Trică, ultima în clasament după depunctare, a scos doar o remiză la Piatra Neamţ, fiind apoi umilită acasă de Pandurii, “şepcile roşii” au încasat două scoruri de neprezentare, cu ASA Târgu Mureş şi Dinamo, rezultate care au dus normal la despărţirea de tehnicianul George Ogăraru.

În locul său a fost numit Adrian Falub, un obişnuit de-al locului, el mai antrenându-i pe “alb-negri” în sezonul 2006/2007, când i-a şi promovat în prima ligă. În vârstă de 43 de ani, Falub a fost jucător la Universitatea Cluj timp de opt ani (1989-1996, 1997/1998). Venirea sa pe banca studenţilor va însemna automat şi dispariţia câtorva străini din primul 11, ca Van der Broeck, Zijler, Castillion, jucători aduşi de Ogăraru. În locul acestora, Falub îi va readuce la prima echipă pe Cristocea şi Lungu, retrogradaţi de acelaşi Ogăraru pentru indisciplină, dar le va da mai multe şanse şi tinerilor Kovacs, Calcan şi Vlad Morar. În acest meci, Falub nu se poate baza pe serviciile fundaşului stânga Narcisse Bambara, suspendat după eliminarea din meciul cu Dinamo din campionat.

CUPA ROMÂNIEI, SEMIFINALE. CFR Cluj – Universitatea Cluj, miercuri ora 21.30
zoom
Trică: ”O să vedeţi un CFR agresiv, cu atitudine

Antrenorul lui CFR Cluj nu a digerat bine eşecul categoric cu Pandurii din campionat, dar spune că a reuşit deja să-şi recapaciteze jucătorii pentru derby-ul cu “U”. “Nu mi-a plăcut deloc ceea ce s-a întâmplat la meciul cu Pandurii (n.r – scor 0-4). Eu sunt vinovat împreună cu jucătorii. Am avut o discuţie bărbătească, sper că au trecut peste aceste greşeli. Cu siguranţă veţi vedea un alt CFR Cluj faţă de ultima partidă din campionat. Veţi vedea un CFR foarte agresiv, cu atitudine, care o să atace şi care vrea să îşi ia o opţiune serioasă pentru calificarea în finală. Cupa României este un obiectiv foarte important pentru noi. Cine nu şi-ar dori să câştige acest trofeu?”, a declarat Trică.

CUPA ROMÂNIEI, SEMIFINALE. CFR Cluj – Universitatea Cluj, miercuri ora 21.30
zoom
Schimbă Falub sistemul?

Eugen Trică este convins că noul antrenor al “şepcilor roşii” va schimba modulul tactic al echipei, din sistemul 4-3-3 folosit de George Ogăraru, într-un 4-2-3-1.“Cu siguranţă, cu venirea lui Falub, va fi altceva şi la Universitatea Cluj. Toţi vor să joace şi să demonstreze noului antrenor că ei sunt cei mai buni. Sunt sigur că Universitatea va schimba şi sistemul de joc, nu vor mai fi cei 4 la mijlocul terenului în romb. Nici ei nu stau foarte bine, la fel ca noi. După Steaua - Dinamo, Universitatea Cluj – CFR este al doilea derby al României!”, a încheiat antrenorul lui CFR.

Foto: transilvaniareporter.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE