2020-05-25 14:25

Dan Petrescu se bate cu un antrenor român pentru banca tehnică a lui Dinamo Moscova

 |  14:39
Dan Petrescu se bate cu un antrenor român pentru banca tehnică a lui Dinamo Moscova

Dinamo Moscova caută cu disperare în această perioadă un antrenor principal după demisia lui Dimitri Hohlov. Dan Petrescu se afla în pole-position pentru preluarea echipei moscovite, însă în ultimul timp a intrat în luptă şi Mircea Lucescu, şomer după ce a fost dat afară de la naţionala Turciei. "Dan Petrescu sau Mircea Lucescu", titrează site-ul sportsdaily.ru, referindu-se la tehnicienii pe care conducerea clubului Dinamo Moscova îi are în vedere pentru funcţia de antrenor principal.

Sursa citată precizează că viitorul antrenor al echipei va fi un străin şi va fi numit până la finalul săptămânii viitoare. Oficialii moscoviţi i-au mai avut în vedere pe Kurban Berdiev, Massimo Carrera şi Oleg Kononov, dar au renunţat la ei, rămânând la cei doi tehnicieni români, care cunosc bine campionatul rus.

Lucescu 74 de ani, a antrenat un sezon pe Zenit Sankt Petersburg, 2016/2017, cu care a câştigat Supercupa Rusiei. Petrescu, 51 de ani, a mai pregătit formaţia Dinamo Moscova, între august 2012 şi aprilie 2014. În primul sezon, el a preluat echipa de pe ultimul loc al campionatului, fără niciun punct în patru etape, şi a dus-o aproape de cupele europene. El a mai antrenat în Rusia pe Kuban Krasnodar, de două ori.

Antrenorul Dmitri Hohlov a demisionat după ce echipa lui, Dinamo Moscova, a fost învinsă, vineri, în deplasare, cu scorul de 2-0, de Orenburg, în etapa a XII-a a primei ligi din Rusia. Dinamo este pe locul 15 în clasament, penultimul, retrogradabil, cu 10 puncte, din două victorii şi două rezultate de egalitate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-09

In legatura cu acest articol...

BOMBĂ. Dan Petrescu, în pole-position pentru a prelua pe Dinamo Moscova. Reacţia impresarului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE