2019-10-14 04:31

Dani Alves şi-a prelungit contractul cu Barcelona

 |  19:40
Dani Alves şi-a prelungit contractul cu Barcelona

Florentin Dincă

Fundaşul dreapta Dani Alves a fost foarte aproape în această vară să părăsească după şapte ani pe FC Barcelona. Dat ba pe la PSG, ba pe la AC Milan, ba pe la Manchester United, brazilianul s-a decis ieri să-şi prelungească pe încă două sezoane cu gruparea catalană.

Actualul contract al lui Dani Alves expira la 30 iunie. În vârstă de 32 de ani, fotbalistul are și o opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Campioana Europei a oficializat luni transferul altui fundaş dreapta, Aleixl Vidal (25 de ani), de la Sevilla, însă nu îl poate folosi până la începutul anului viitor deoarece au interdicţie la transferuri până în ianuarie 2016.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-09Parerea ta...

Doresc sa comentezCITESTE SI...

Limba română, de la rugăciune la contract Astăzi, constatăm cu tristețe că, încet-încet, limba română dispare. Și descoperi acest aspect atunci când deschizi dicționarul, unde majoritatea cuvintelor românești sunt trecute ca provenind din slavonă, greacă, turcă, bulgară, franceză sau germane, dar nu din dacă (tracă), limba maternă a noastră și limba matcă a statelor europene
03 Oct 2019

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE