2020-07-11 11:12

Debut pentru Mihalcea şi Alexa în Dinamo – Rapid, primul meci după declanşarea pandemiei de coronavirus

 |  18:05
Debut pentru Mihalcea şi Alexa în Dinamo – Rapid, primul meci după declanşarea pandemiei de coronavirus

Amicalul dintre Dinamo şi Rapid, programat miercuri la baza sportivă a roş-albilor de la Săftica, va fi primul meci de fotbal din România de la declanşarea pandemiei de coronavirus.

Partida de pregătire se va disputa în condiţii speciale, fără spectatori, conform noilor reglementări prevăzute în ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii.

"Meciul amical de mâine de la Săftica (ora 17:00) va fi închis nu doar pentru presă, ci şi pentru o parte din staff-ul ambelor echipe. Nici eu nu am acces. Antrenorii şi jucătorii celor două echipe nu vor oferi declaraţii la plecarea din bază după meci. Meciul este organizat de către Dinamo", a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al giuleştenilor.

Întâlnirea de miercuri va reprezenta şi debutul antrenorilor Adrian Mihalcea şi Dan Alexa la echipele lor, Dinamo, respectiv Rapid, având în vedere că ambii au fost instalaţi în funcţii cu puţin timp înainte de declanşarea pandemiei de COVID-19.

La 16 martie, o dată cu decretarea stării de urgenţă ca urmare a pandemiei de coronavirus, competiţiile fotbalistice de pe teritoriul României au fost întrerupte. Echipele de fotbal şi-au reluat activitatea la 15 mai, când autorităţile statului au permis antrenamentele în grupuri restrânse, în condiţii de izolare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE