2020-01-28 22:10

Decizia Tribunalului: Care e adevărata Universitatea Craiova

 |  20:35
Decizia Tribunalului: Care e adevărata Universitatea Craiova

Tribunalul București a publicat motivarea în privinta mărcii "Universitatea Craiova" si a explicat care echipa este continuatoarea grupării la care au activat nume precum Ilie Balaci sau Sorin Cartu, scrie Ziare.com.

Potrivit Tribunalului Bucuresti, Clubul Sportiv Universitatea (CSU) Craiova este adevarata echipa a Olteniei, potrivit Mediafax. CSU Craiova, echipa actuala ce activeaza din Liga 1, a castigat litigiul cu Adrian Mititelu, avand dreptul sa foloseasca denumirea, stemele si implicit palmaresul.

In motivarea instantei se precizeaza, printre altele:

"Clubul Sportiv Universitatea Craiova este continuatorul Clubului Sportiv din 1948"

"Fotbal Club U Craiova SA si intervenientii Mititelu nu pot invoca cum ca ar fi continuatori ai Clubului Sportiv Universitatea Craiova infiintat in 1948"

"Fotbal Club U Craiova SA nu a primit dreptul de folosire a sintagmei Universitatea Craiova si nici drepturi asupa insemnelor si culorilor Clubului"

"Fotbal Club U Craiova SA este cea care a inregistrat cu rea credinta marca Universitatea Craiova, cesionata ulterior intervenientilor Mititelu, care au inregistrat cu rea credinta marca FC Universitatea Craiova, fiind indeplinite conditiile pentru anularea acestora.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE