2020-08-12 15:30

DERAPAJ. Gigi Becali: “Femeia e sclava bărbatului. Nu poate să alerge bine, nu poate să facă lucruri cu picioarele”

 |  14:02
DERAPAJ. Gigi Becali: “Femeia e sclava bărbatului. Nu poate să alerge bine, nu poate să facă lucruri cu picioarele”

FRF va obliga toate cluburile din Liga 1 să își facă echipă de fotbal feminin. Și asta începând chiar cu sezonul viitor. Decizia îl scoate din minți pe Gigi Becali, care a avut un nou derapaj la adresa femeilor și a conducătorilor Federației , cei care doresc să implementeze fotbalul feminin și în România.

”Trebuie schimbat manualul de licențiere. Dacă eu nu fac, mă duc la manualul de licențiere și acolo nu scrie de fotbal feminin. Cum să nu îmi dai licența dacă acolo nu scrie? Treceți în regulament, altfel o să fie probleme. Una e Comitetul Executiv, alta e manualul de licențiere. Eu acum nu o să mă opun, nu stau eu pentru o nimica toată… Astea sunt lucruri care se fac la nivel mondial, lumea și-a pierdut mințile”, a declarat latifundiarul din Pipera.

„Hai, să facă femeia fotbal, box, să poarte pantaloni, bărbatul să fie în fustă, așa fac ei moda pe la Londra. Bărbatul e creat după chipul lui Dumnezeu, iar femeia e sclava bărbatului. Ce se vrea? Se vrea batjocorirea bărbatului, asta e intenția Satanei. Bărbatul să fie schimonisit, să se minimalizeze familia. Aia nu mai e familie, că familia nu mai are cap. Să nu mai facem Teologie, hai! Fac parteneriat cu echipa de fotbal feminin, fac, ce să fac? Nu mă cert cu Federația, o să schimb eu lumea? Nu vreau să mă implic prea mult. Dau niște bani, gata. Dacă-i dă cu mingea în țâță. Ce fac? Au sutien? E bine atunci! Mai glumim, nu mai fiți așa serioși. Ați fi în stare să nu ne dați licența și dacă nu mergem la meciuri. Vreți să vin și la meciuri? Asta nu se poate băga. Nici dacă-mi tai capul tot nu vin la fotbal feminin. Nu îmi schimb părerea. Sunt curios dacă o să ajungă să am fotbal mixt, să am 3 femei în teren. Dacă n-o să râdă dracii de noi. Femeia nu poate să alerge bine, nu poate să facă lucruri cu picioarele. În alea 3 zile în care femeia are problemele pe care le are, ce face? Dracul numai cu un deget distruge lumea. Nu există minte omenească să poată să înțeleagă viclenia diavolului. Tot ce conduc femeile, praful se alege mai devreme sau mai târziu”, a mai spus Gigi Becali, la Pro X.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-30Parerea ta...

P DECOR
27 Ian 2020

Ai dreptate GIGI Femeia cand ajunge sa conduca ceva nu se lasa pana nu distruge totul Exemplu :D na Camelia moraru si baboiul MERI de la ,,Mozaic art'' Iasi
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE