2020-08-10 12:15

Dinamo - FCSB, derby-ul din semifinalele Cupei României

 |  13:15
Dinamo - FCSB, derby-ul din semifinalele Cupei României

Dinamo o va întâlni pe FCSB în semifinalele Cupei României și îi îndeplinește astfel dorința finanțatorului roș-albaștrilor, care declarase în urmă cu câteva zile că și-ar dori ca eternul derby să aibă loc în semifinalele CUpei, pentru a avea parte de două meciuri de infarct.

Echipele calificate în semifinalele Cupei României:

FCSB

Sepsi

Dinamo

Poli Iași

Meciurile tur din semifinalele Cupei României vor avea loc pe 24 iunie, iar partidele din retur se vor juca pe 8 iulie. Totodată FRF (Federația Română de Fotbal) a decis ca finala competiției să aibă loc pe 22 iulie, atunci când se vor duela învingătoarele din meciurile Sepsi OSK – Poli Iași și Dinamo – FCSB.

FCSB este singura echipă din play-off prezentă în competiție și favorita caselor de pariuri pentru a câștiga trofeul. Becali este rezervat cu privire la titlu în acest sezon, iar Cupa României devine un obiectiv important pentru vicecampioana României. Trofeul asigură un loc în preliminariile Europa League. Toate cele patru echipe au primit licența UEFA și pot participa în cupele europene dacă vor triumfa în Cupă.

"Eu m-aş bucura să joc împotriva FCSB-ului în semifinale pentru că e singura echipă pe care o batem şi noi. Păi, dacă e să mă iau după statistici şi după ce s-a întâmplat în sezonul ăsta...", spunea Ionel Dănciulescu, în urmă cu trei luni, la emisiunea Fotbal Club.

Echipele vor putea efectua cinci schimbări

”În conformitate cu decizia Comitetului Executiv din 27 mai 2020, până la finalul sezonului 2019-2020, echipele participante în Cupa României vor putea efectua 5 înlocuiri pe toată durata desfășurării jocului. Pentru a nu fi afectată cursivitatea jocului, acestea vor fi realizate în cel mult trei momente de întrerupere a partidei. În plus, cluburile participante în competiție pot înscrie în raportul arbitrului un număr maxim de 20 de jucători, cu obligația ca 8 dintre aceștia să fie jucători formați la nivel național”, se arată pe site-ul oficial al FRF.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-10Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE