2020-01-21 01:22

Dinamo l-a achiziţionat pe mijlocaşul Sergiu Hanca, fost la ASA Târgu Mureş

 |  21:16
Dinamo l-a achiziţionat pe mijlocaşul Sergiu Hanca, fost la ASA Târgu Mureş

Florentin Dincă

Dinamo se pregăteşte să se despartă de Cosmin Matei, jucător intrat în ultimele şase luni de contract. „Câinii” l-au achiziţionat pe mijlocaşul dreapta Sergiu Hanca, fotbalist care a evoluat în ultimii trei ani la ASA Târgu Mureş. Jucătorul în vârstă de 23 de ani, care poate evolua şi ca fundaş dreapta, a venit liber de contract în Ştefan cel Mare.

"Erau nişte discuţii mai vechi, totul s-a concretizat astăzi. Mă bucur foarte mult, este un jucător pe care l-am urmărit mult, este un jucător polivalent, tânăr, sper să se integreze cât mai repede. A fost liber de contract. Erau vreo trei echipe interesate de Hanca, noi aveam cea mai mică ofertă, dar văd că până la urmă a ajuns la noi", a declarat la DigiSport directorul sportiv al FC Dinamo, Ionel Dănciulescu.

În acest sezon, Hanca (1,82 m, 82 kg) a fost de şase ori titular la ASA, de 11 ori a intrat din postură de rezervă, iar de şase ori a rămas rezervă neutilizată. Nu a marcat nici un gol şi a încasat două cartonaşe galbene. În cariera sa, el a mai jucat la Voinţa Snagov şi FC Bihor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-01-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE