2020-07-09 05:59

Dinamo, lider în Liga I după trei ani. Ce spune Mircea Rednic

 |  11:52
Dinamo, lider în Liga I după trei ani. Ce spune Mircea Rednic

Antrenorul Mircea Rednic a declarat, joi seară, că se bucură că Dinamo este din nou lider în Liga I, după mai mult de trei ani. Rednic a ţinut să precizeze că este extrem de important ca echipa să ocupe această poziţie la finalul sezonului.

"Important e ca la sfârşitul campionatului, în mai, să fim pe primul loc. De vreo trei ani şi ceva nu am mai fost pe primul loc. Mă bucur, dar le-am zis jucătorilor că fără muncă nu se poate. Mai avem ceva de lucru la spiritul de dinamovist. Acum acest loc e bun pentru moralul jucătorilor, pentru suporteri. E neaşteptat, pentru că la începutul campionatului toţi vorbeau negativ de jucătorii mei", a afirmat Mircea Rednic, potrivit Mediafax.

"Mă bucur că nu am luat gol azi, că avem o siguranţă în defensivă. Mă bucur că Filip, care joacă din ce în ce mai bine, a marcat astăzi. Cred că se descurcă foarte bine la mijlocul terenului. Eu cred că poate ajunge la naţională, e un jucător polivalent, poate juca şi în spate. Şi Marc are evoluţii foarte bune în ultima perioadă, se pregăteşte foarte bine şi ar putea intra în vizorul domnului Iordănescu. Mă bucur că cei care au intrat au adus un plus echipei. Tîrcoveanu mi-a demonstrat că pot să mă bazez pe el", a subliniat antrenorul Dinamo.

Mircea Rednic a mai spus că la echipă va mai veni „obigatoriu” un fundaş stânga.

"Vom mai aduce un fundaş stânga obligatoriu. Suntem în discuţii avansate cu un jucător şi dacă lucrurile merg bine mâine (n.r. - vineri) s-ar putea să ajungă la Bucureşti. Acum sunt obligat să joc cu «bizonul» (Gnohere). El vrea să mai slăbească, acum are 95 de kilograme, dar mai trebuie să slăbească vreo două. Acum e în grafic. Din câte mi-au spus cei de la medicina sportivă are masă musculară multă", a afirmat Mircea Rednic.

Echipa Dinamo a învins, joi seară, pe teren propriu, formaţia FC Voluntari, cu scorul de 3-0 (1-0). Meciul s-a disputat în etapa a VI-a a Ligii I.

Golurile Dinamo au fost înscrise de Filip '33, C. Matei '55 şi Rotariu '63. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-08-14

In legatura cu acest articol...

VIDEO. Dinamo a învins FC Voluntari, în etapa a VI-a. Vezi REZUMATUL complet al meciului
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE