2020-01-28 08:28

DINAMO. Mesajul de adio al căpitanului Dragoş Grigore

 |  17:40
DINAMO. Mesajul de adio al căpitanului Dragoş Grigore

Florentin Dincă

Chiar dacă încă nu a parafat oficial contractul cu Toulouse, căpitanul lui Dinamo, Dragoş Grigore, şi-a luat la revedere printr-un mesaj pe un site de socializare de la colegii săi, staff-ul tehnic şi suporterii câinilor.

“Mulţumesc Dinamo, mulţumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine, mulţumesc staff-ului şi nu în ultimul rând mulţumesc suporterilor. Când am semnat cu Dinamo am trăit un vis de nedescris. Aceste amintiri petrecute alături de Dinamo nu pot să dispară niciodată din sufletul meu. Totuşi, am un singur regret: faptul că nu am reuşit să câştig un titlu în toţi aceşti ani cu Dinamo, dar sunt fericit că am cucerit Cupa şi Supercupa României. Un singur lucru să nu uitaţi: Am fost, sunt, şi voi fi câine până la moarte. Cu sufletul mereu alături de voi! It's time to say goodbye”.

Dragoş Grigore se află în momentul de faţă în cantonamentul echipei naţionale din Elveţia. Imediat după meciul amical de miercuri seară cu Algeria, fundaşul va decola spre Franţa, acolo unde va pune la punct ultimele detalii ale transferului cu şefii lui Toulouse.

 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-03

In legatura cu acest articol...

TRANSFER. Căpitanul lui Dinamo, Dragoș Grigore, va semna cu Toulouse!
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE