2020-06-06 11:10

DINAMO. Mircea Rednic îi ia banderola de căpitan lui Marius Alexe

 |  14:24
DINAMO. Mircea Rednic îi ia banderola de căpitan lui Marius Alexe

Florentin Dincă

Între şefii lui Dinamo şi Marius Alexe se duce în ultima perioadă o luptă de gherilă. Atacantul vrea neapărat să plece de la echipă, însă Ionuţ Negoiţă şi Dinu Gheorghe solicită lui Karabukspor (liga a doua din Turcia) suma de 200.000 de euro, plătită într-o singură tranşă, însă otomanii vor să achite în mai multe tranşe. Atacantul, produs 100% al clubului din Ştefan cel Mare, a intrat în ultimul an de contract cu Dinamo şi nu are de gând să-şi prelungească înţelegerea.

Cum mutarea tergiverseaza, dar se va concretiza când Dinamo îsi va lua unul, doi atacanti, antrenorul Mircea Rednic s-a gândit sa-i ia lui Alexe si banderola de capitan, aceasta urmând a ajunge pe bratul noului venit în aceasta vara, croatul cu alura de razboinic, Aliosa Vojnovic, fotbalist care a mai jucat în cariera sa la Metalak Osijek, Raufoss IL, FC Kärnten, Croatia Sesvete, Slaven Belupo, Mes Kerman ?i RK Split. “Vojnovic este un jucator care se implică în joc. Are atitudinea potrivită, are şi o mare experienţă, e un jucător polivalent. Poate juca şi vârf cu CSU Craiova. Vojnovic merită să fie căpitanul lui Dinamo. El e blând, dar are o agresivitate pozitivă. Cred că ar fi onorat să fie capitan la Dinamo”, a spus Mircea Rednic într-o conferinta de presa la Stadionul Dinamo.

Dinamo a mai avut de-a lungul timpului alţi doi străini căpitani de echipă, pe albanezul Sulejman Demollari şi pe polonezul abia plecat, Kamil Bilinski. 

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-22Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE