2020-08-10 12:05

DINAMO a ajuns mai jos ca niciodată, dar PRUNEA a dat clubul în judecată

 |  14:00
DINAMO a ajuns mai jos ca niciodată, dar PRUNEA a dat clubul în judecată

Fostul portar Florin Prunea nu mai este preşedintele FC Dinamo, după ce contractul său a expirat sâmbătă seară. El fusese numit în funcţie pe 11 iunie 2019.

"Contractul meu s-a terminat sâmbătă. De la băieţi mi-am luat la revedere. Nu am putut să fiu în contact cu ei, pentru că ştiţi foarte bine ceea ce s-a întâmplat. De la colegii mei, vineri după-amiază am avut o întâlnire la Rin şi le-am mulţumit pentru colaborare tuturor, le-am urat succes şi i-am asigurat de sprijinul meu în orice moment, dacă pot să ajut cu ceva. Lucrurile erau clare de foarte mult timp, din momentul în care m-am opus transferului lui Nistor, de atunci era clar că nu mai putem să fim pe aceeaşi lungime de undă, pentru că eu consider şi acum că a fost una din marile greşeli de manageriat ale clubului nostru, vânzarea căpitanului echipei pe suma care s-a vândut. Lucru confirmat şi de partea sportivă, pentru că de când a plecat el, din păcate... Pe lângă partea sportivă, suma a fost ridicolă", a declarat Prunea la Digi Sport.

Prunea a dat în judecată clubul Dinamo, pentră că nu şi-ar primit salariul de foarte multe luni: "Am avut o discuţie înainte de a pleca cu avocatul clubului, în care am încercat, aşa, o înţelegere pe cale amiabilă, pentru că e urât să ne dăm în judecată şi să ajungem în instanţă. Avocaţii se ocupă, le-am dat documentele. E vorba de drepturile financiare pe perioada în care am activat. Aş fi vrut să ajung la o înţelegere pe cale amiabilă, aşa era normal. Nu regret (n.r. - perioada petrecută la Dinamo), dar am picat într-un război civil care nu era al meu şi m-am simţit folosit şi asta mă doare, în rest ştiam unde vin".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE