2020-08-13 06:35

Dinamo şi-a prezentat lotul şi echipamentul de joc pentru noul sezon

 |  18:34
Dinamo şi-a prezentat lotul şi echipamentul de joc pentru noul sezon

Florentin Dincă

Dinamo şi-a lansat joi noul echipament de joc. Chiar dacă au fost în negocieri avansate cu Joma şi Puma, câinii s-au lăsat încă un an îmbrăcaţi de Nike. La evenimentul, la care au luat parte toţi jucătorii din lot, au fost prezenţi Ionuţ Negoiţă, Dinu Gheorghe şi antrenorul Mircea Rednic.

Dinamo şi-a prezentat lotul şi echipamentul de joc pentru noul sezon
zoom
Sponsorul tehnic a folosit scanarea 3D a corpurilor celor mai importanți jucători de fotbal din lume pentru a crea un echipament perfect pentru forma lor anatomică. Echipamentul de joc a fost conceput pentru FC Dinamo București după modelele promovate de Neymar, Cristiano Ronaldo și Sergio Ramos. Chipul lui Cătălin Hîldan, “Unicul Căpitan” al dinamoviştilor, se va regăsi în noul sezon competițional atât pe tricourile oficiale de joc, cât și pe echipamentele de prezentare, bilete, abonamente și toate produse oficiale pentru suporteri. Kit-ul oficial pentru meciurile programate în fața propriilor suporteri, în sezonul competițional 2015-2016, este tricou roșu cu guler, șort roșu și jambiere roșii. Al doilea echipament al echipei din “Ștefan cel Mare” este alb complet, tricou cu guler, șort și jambiere. Al treilea kit va fi negru complet.

La prezentarea noilor echipamente au participat noile achiziţii: portarii Cerniauskas şi Abraham, fundaşii Feussi, Mevlja, M. Popescu, L. Corbu, mijlocaşii Van Heeren, Vojnovic şi atacantul Himcinschi. De remarcat, în noul sezon, Mircea Rednic îi va avea la dispoziţie la prima echipă pe puştii Andrei Tîrcoveanu, Patrick Petre şi Robert Moldoveanu.

Dinamo şi-a prezentat lotul şi echipamentul de joc pentru noul sezon
zoom
Acelaşi promisiuni, obiective…

Acționarul majoritar al roş-albilor, Ionuț Negoiță, a declarat, ca de fiecare dată în ultimii ani la debutul unui sezon, că obiectivele echipei sunt unele măreţe, în ciuda faptului că formaţia din Ştefan cel Mare nu are drept de participare în cupele europene din cauza insolvenţei. „Sunt convins că vom crea o echipă solidă, care să performeze. Mă bucur de asemenea că avem o echipă de conducere puternică, am reuşit transferuri bune, şi că Mircea Rednic crede în aceşti tineri şi că le dă şansa să joace. Sunt optimist în ceea ce priveşte rezultatele care vor urma. Obiectivele noastre sunt clare, în primul rând accederea în play-off şi câştigarea celor două cupe. Şi bineînţeles clasarea pe o poziţie cât mai bună la finalul campionatului. E momentul să începem un nou capitol, de creştere a unei echipe care să aibă rezultate foarte bune, la nivelul aşteptărilor suporterilor dinamovişti”, a spus Negoiţă.

DINU GHEORGHE

„Am început să formăm un grup de oameni cu caractere şi sunt convins că nu ne-am înşelat până acum. În zilele următoare lotul va fi completat şi întărit cu alţi 2-3 jucători. Am încredere în aceşti fotbalişti şi sper ca suporterii să dea dovadă de puţină răbdare. Dinamo nu va mai fi niciodată în mediocritate şi veţi vedea asta încă de duminică. Obiectivele sunt intrarea în play-off şi câştigarea celor două cupe, dar eu îmi doresc ceva mai mult, să fim în primele trei echipe ale campionatului. Nu va mai pleca nimeni. Dacă vor fi însă oferte foarte bune, nu ne vom opune. Depinde, în fotbal lucrurile se schimbă de la o zi la alta. Noi suntem mulţumiţi de ceea ce am adus şi vor mai veni alţi trei jucători”

MIRCEA REDNIC

„Jucătorii sunt tineri, frumoşi, valoroşi în devenire! Sunt fericit că lucrez cu ei şi sunt convins că în viitorul sezon ne vom realiza obiectivele. În rest, vom vorbi pe teren. Sunt convins că suporterii vor fi mândri de noi. Cred că suntem pregătiţi să începem campionatul. Normal că rezultatele trebuie să vină dacă vrem să ne realizăm obiectivele. Nu a fost suficient timp de pregătire, atât cât mi-aş fi dorit eu, dar cred că suntem gata să începem. E important şi cum vom începe. Cred că anul ăsta suntem pregătiţi să facem o figură frumoasă”

FOTO: FLORENTIN DINCĂ


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-09

Mai multe imagini:
Dinamo şi-a prezentat lotul şi echipamentul de joc pentru noul sezon
zoom
Dinamo şi-a prezentat lotul şi echipamentul de joc pentru noul sezon
zoom
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE