2020-08-12 15:35

Directorul tehnic al FRF face anunțul: Cine este favorit să preia naționala României, după plecarea lui Contra

 |  10:31
Directorul tehnic al FRF face anunțul: Cine este favorit să preia naționala României, după plecarea lui Contra

Cosmin Contra a anunțat că nu va mai continua pe banca naționalei României, după usturătoarea înfrângere 5-0 cu Spania, astfel încât, directorul tehnic al FRF, Mihai Sotichiță, a anunțat cine este favorit să-l înlocuiască pe „Guriță”.

Oficialul a numit doi dintre candidații care vor fi în ”cărți” pentru preluarea României, iar aceștia sunt Gică Hagi și Dan Petrescu. Ei au fost doriți și înaintea numirii lui Contra din 2017, dar au refuzat. ”Trebuie să vorbesc cu colegii mei din zona tehnică, să urmez procedurile de la FRF şi apoi să mergem la preşedinte, iar preşedintele să ne aprobe propunerea. Aveţi încredere, sunt oameni cu istorie în fotbal, alegerea va fi echilibrată.

Data trecută, primii ofertaţi au fost Dan Petrescu şi Gică Hagi. A treia propunere a fost Cosmin Contra. Am fost transparenţi, dar în fotbal există un risc, a încercat, nu a reuşit. Acum vom vedea care sunt propunerile, le vom face publice. Aş fi un nebun să zic că nu sunt în vederi Petrescu şi Hagi! Ideea e să vrea şi ei.” , a declarat directorul tehnic al FRF la Digi Sport, care a precizat că nu se pune problema ca el să conducă România în barajul de calificare la Campionatul European din Liga Națiunilor.

Vineri va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea adversarilor din Ligă. România va juca, în semifinale, împotriva Scoției sau Islandei, în deplasare, iar adversara din finală, dacă se va califica, va fi stabilită ulterior.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-21Parerea ta...

RAI
19 Noi 2019

contra limbutul a venit sa faca jaf la nationala.a facut echipa cu infractorii becali si anamaria prodan.burleanu agariciul burleanu ales de niste nenorociti retardati a distrus fotbalul romanesc.cu copilul retard stanciu cu handicapatii baluta razvan marin hagi jr.tosca benzar deac impusi de mafia impresarilor ,romania s-a facut de rusinea europei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE