2020-05-25 06:46

Dreptatea şi efectul PUTEREA: Anghel Iordănescu la naţională, George Puscaş în atac

 |  18:28
Dreptatea şi efectul PUTEREA: Anghel Iordănescu la naţională, George Puscaş în atac

PE 22 SEPTEMBRIE 2014, PUTEREA scria că unica soluţie de înlocuire a lui Piţurcă pe banca tehnică a primei reprezentative este Anghel Iordănescu, varianta de avarie în momentuld e faţă. Pe 25 octombrie, FRF îl nominalizează pe Tata Puiu cârmaci la naţională, decizia finală - o formalitate! - urmând să o ia luni Comitetul Executiv al Federaţiei.

Mai mult, PUTEREA a avut dreptate şi când l-a anunţat ca secund pe Viorel Moldovan. Pe lângă fostul atacant, FRF i-a mai propus şi pe Daniel Isăilă, şi Ionuț Badea. Deşi a strâmbat din nas la primirea ordinului, Iordănescu nu are ce face şi se va apuca rapid de treabă, pe 14 noiembrie România întâlnind liderul grupei din preliminariile Euro 2016, Irlanda de Nord.

PE 19 OCTOMBRIE 2014, PUTEREA titra: “Atacantul român de la Inter Milano II, George Puşcaş, ar merita să fie chemat măcar la lot de noul selecţioner al naţionalei”. Pe 25 octombrie, FRF anunţă că directorul tehnic Anghel Iordănescu a trimis 14 faxuri de convocare pentru fotbaliştii români care activează în străinătate, în vederea partidei cu Irlanda de Nord şi amicalului cu Danemarca din 18 noiembrie, ambele pe Arena Naţională.

Surpriză, George Puşcaş, atacantul de 18 ani de la Inter, figurează printre cei convocaţi. 14 goluri în 6 meciuri a înscris Puşcaş în acest sezon pentru tineretul Interului. De altfel, Viorel Moldovan a fost antrenorul care l-a introdus rapid titular la naţionala de tineret pe Puşcaş şi spune despre el că “va fi următorul număr nouă de la naţională”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-10-26Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE