2020-08-15 23:10

Dumitru Dumitriu: Sunt antrenor principal la Steaua doar în acte

 |  12:48
Dumitru Dumitriu: Sunt antrenor principal la Steaua doar în acte

Dumitru Dumitriu a declarat marți, în cadrul unei conferinţe de presă, că este antrenor principal la Steaua doar în acte deoarece secundul Nicolae Dică va conduce echipa din punct de vedere tehnic.

"Sunt antrenor principal în acte pentru că eu am licența Pro, ca să fie clar. Staff-ul cu care a venit Mirel Rădoi este condus de Nicolae Dică, el este antrenorul echipei. El își asumă ultimele cinci partide din această fază (n.r. — patru în Liga I și una în Cupa României). Normal că sunt și eu implicat, dar responsabilitatea totală este a lui și a celorlalți doi colaboratori, Ciprian Prună și Marius Popa. Dacă se va apela la mine pentru un sfat sau orice altceva, eu voi răspunde", a afirmat Dumitru Dumitriu, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că nu îl deranjează faptul că nu alcătuiește primul unsprezece pentru partida de miercuri cu ASA Târgu Mureș.

"Eu am venit adus de Mirel Rădoi pentru a urmări jucătorii împrumutați și echipele adverse și să îi fac informări. Și cam atât. Când apare la TV Dumitru Dumitriu — antrenor principal, apare pentru că dețin licența Pro. Nu era normal să fac eu echipa. Și în trecut Mirel se consulta cu mine, dar el conducea antrenamentele și făcea echipa. Și pe mine nu mă deranjează, eu nu am nevoie de glorie sportivă. Eu chiar aș dori ca Dică să vină la conferințele de presă. Așa e corect pentru că își asumă această responsabilitate, lui i-a transmis Mirel ștafeta", a explicat tehnicianul.

Dumitru Dumitriu a precizat că Mirel Rădoi va rămâne în cadrul clubului Steaua ca director sportiv.

"El va mai colabora cu noi, pentru că nu este în afara clubului. El este în interiorul clubului, a rămas pe aceeași funcție (n.r. — director sportiv). Și oricând poate ajuta echipa, pentru că este capabil să o facă. El a făcut un pas înapoi pentru a reveni în sprint în fotbalul românesc", a afirmat Dumitru Dumitriu. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE