2020-02-18 19:08

Dunărea Călărași contestă DELEGAREA lui Hațegan la meciul capital cu Hermannstadt. Care este dedesubtul recuzării

 |  17:47
Dunărea Călărași contestă DELEGAREA lui Hațegan la meciul capital cu Hermannstadt. Care este dedesubtul recuzării

Dunărea Călărași nu vrea să fie arbitrată de Ovidiu Hațegan în meciul de totul sau nimic cu Hermannstadt. Totul se învârte în jurul prieteniei pe care, spun călărășenii, noul șef al sibienilor, Iuliu Mureșan, ar avea-o cu cel mai bine cotat arbitru român al momentului.

Gruparea lui Dan Alexa a publicat un comunicat în care își exprimă punctul de vedere cu privire la delegarea tendențioasă a lui Ovidiu Hațegan la partida de sâmbătă.

Dunărea Călărași și Hermannstadt se întâlnesc sâmbătă, de la ora 16:00, într-un meci capital pentru evitarea retrogradării. Înaintea etapei a 7-a din play-out, gazdele ocupă penultimul loc, retrogradabil, cu 17 puncte, în timp ce sibienii sunt pe poziția de baraj, cu 18 puncte.

"In aceasta dimineata am aflat si noi pe surse (nu doar presa are surse!) ca dl. Ovidiu Hategan este delegat la jocul mai sus mentionat. Vrem sa mentionam de la bun inceput ca apreciem prestatia domnului Ovidiu Hategan si a brigazii sale la jocurile la care este delegat, in special in plan international unde este apreciat atat de cei de la UEFA cat si de cei de la FIFA.

Aceasta delegare ar fi trebuit in mod normal sa ne creeze linistea pentru pregatirea jocului de sambata, dar sunt două motive care în mod sigur ne vor face cel putin pana la ora jocului sa nu mai avem nici macar in noi mare incredere.

1. In ultimii ani, in mass-media, s-a vorbit de multe ori de ”relatia speciala” dintre arbitrul Ovidiu Hategan si CFR CLUJ Iuliu Muresan, presedinte al clubului clujean pana în toamna anului trecut. Nu detinem elemente legate de aceasta relatie si nici macar nu ne intereseaza, probabil sunt barfe de presa sau intoxicari ale cluburilor care se luptau pentru suprematie cu CFR CLUJ.

2. La jocul dintre AFC DUNAREA 2005 Calarasi – FCSB din cadrul etapei a-XXII-a a sezonului regulat a avut loc un incident intre antrenorul Dan Alexa si arbitrul Ovidiu Hategan, incident pentru care si astazi ne cerem scuze. Pentru iesirea de atunci, antrenorul nostru, Dan Alexa, a fost suspendat de Comisia de Disciplina.

Daca Comisia Centrala a Arbitrilor, a decis delegarea brigazii lui Ovidiu Hategan, credem ca au analizat oportunitatea acestei delegari si ca dorinta noastra de a fi arbitrati corect, va fi indeplinită”, se arată într-un comunicat al lui Florentin Brisan, președintele Dunării Călărași.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE