2020-07-14 04:04

Dușan Uhrin nu mai este ANTRENORUL lui Dinamo. Cine îi ia locul

 |  14:32
Dușan Uhrin nu mai este ANTRENORUL lui Dinamo. Cine îi ia locul

Dușan Uhrin a luat hotărârea să plece de la Dinamo imediat după eșecul cu Poli Iași. Luni după-amiază acesta a ajuns la un consens cu șefii clubului pentru rezilierea contractului.

După mai multe ore de negocieri, cele două părți au bătut palma, iar antrenorul ceh a primit asigurări că va primi în jur de 30.000 de euro după ce Dinamo își va lua licența, bani care înseamnă restanțele salariale pe ultimele patru luni. Practic, până în momentul de față, Uhrin primise doar două salarii, adică 16.000 de euro.

Dusan Uhrin Jr. îşi încheie aventura la Dinamo după 25 de partied și un bilanț de 12 victorii, 4 remize şi 9 înfrângeri, golaveraj 41-31. Tehnicianul nu a reușit să califice echipa în play-off, însă a reușit accederea în semifinalele Cupei României.

“Țăranul” să fie soluția potrivită pentru cazul de forță majoră în care e Dinamo?

Fostul atacant al lui Dinamo Adrian Mihalcea are cele mai mari şanse să-l înlocuiască pe Uhrin, deși pe lista dinamoviștilor ar fi și versatul Gigi Mulțescu. Ajuns la 43 de ani, cel poreclit “Țăranul”, ex-secundul lui Cosmin Contra la naţionala de seniori a României, nu are aproape deloc experiență la nivel înalt ca antrenor principal. De-a lungul timpului, el le-a pregătit pe modestele ACS Berceni, Dunărea Călăraşi, UTA Arad şi CS Mioveni.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-09Parerea ta...

BEBICA
10 Mar 2020

CEL MAI BUN ANTRENOR PENTRU DINAMO AR FI GIGI BECALI .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE