2020-01-26 16:11

Eugen Trică este al 30-lea antrenor schimbat în acest sezon

 |  18:37
Eugen Trică este al 30-lea antrenor schimbat în acest sezon

Florentin Dincă

Eliminarea din semifinalele Cupei României şi parcursul sub orice critică din primele şase etape din Liga 1 (n.r - două puncte) l-au determinat pe antrenorul Eugen Trică să-şi dea demisia de la CFR Cluj, după doar opt jocuri. Olteanul este al 30-lea tehnician din acest sezon care este demis sau demisionează. Deşi Trică lasă să se înţeleagă că el este cel care şi-a dat demisia, voci din interiorul grupării ardelene susţin că antrenorul a fost dat afară.

"Eugen Trică a renunţat la poziţia sa de la echipă, din dorinţa de a oferi un nou început din punct de vedere motivaţional jucătorilor, cu încredere că decizia sa va contribui la acel moment zero pe care toţi îl aşteptăm", se arată în comunicatul al clubului din Gruia. “N-am mai rezistat, mi-am văzut și jucătorii plângând. Mi-am dat seama că s-au acumulat prea multe. E un blocaj psihic și sper ca plecarea mea să creeze un șoc la echipă. Am luat decizia pentru binele echipei. Au fost multe ghinioane, pur și simplu nu reușim să înscriem.Eu, norocul, nu îl pot antrena”, a fost reacţia de la digisport.ro a lui Eugen Trică.

George Ciorceri, în vârstă de59 de ani, va rămâne la echipă, el fiind cel care conducea în acte gruparea ardeleană şi în perioada în care Eugen Trică era la echipă, din cauza faptului că acesta din urmă nu deţinea licenţă PRO de antrenor.  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE