2019-08-20 13:25

EURO 2016: Franța este a doua finalistă a Campionatului European

 |  23:53
EURO 2016: Franța este a doua finalistă a Campionatului European

Franța reușește să se impună în fața Campioanei Mondiale, Germania, și o elimină de la Euro 2016, scor final 2-0. Franța se va confrunta duminică cu Portugalia.

Nemții au făcut cărțile atacului în prima repriză a meciului de pe ”Stade Velodrome”, însă finalul primei reprize a adus avantajul francezilor.

Nicola Rizzoli acordă un penalty discutabil, după un henț comis de Schweinsteiger, la un duel cu Evra. Griezmann îl păcălește pe Neuer și marchează pentru 1-0 în minutul 47.

În cea de-a doua repriză, Griezmann reușește dubla pentru Franța. În minutul 72, Pogba profită de eroarea lui Kimmich, trimite în careu, Neuer respinge în față, iar Griezmann înscrie pentru 2-0.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-08

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Un străin “necontaminat” Naţionala de fotbal a României s-a făcut de râs la Campionatul European din Franţa. A fost prima echipă care şi-a făcut bagajele şi a ajuns deja acasă. Cu evoluţii jenante, fără vreo idee tactică şi fără ambiţie, ci doar cu mingi bubuite în faţă că doar, doar o ieşi ceva, naţionala are nevoie rapid de un nou selecţioner. Ne-a ajuns cu “Father Chicken”. Ne-a ajuns şi cu românii. A fost Piţi, a fost juniorul Lucescu, apoi iar Piţi, pentru ca apoi să clacăm total la EURO sub “bagheta-caşcheta” lui Iordănescu
21 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE