2020-08-04 15:09

EURO 2016: Franța învinge spectaculos Islanda. Programul semifinalelor

 |  07:53
EURO 2016: Franța învinge spectaculos Islanda. Programul semifinalelor

Franta a depasit intr-o maniera spectaculoasa Islanda in sferturile de finala de la EURO 2016, scor 5-2, calificandu-se in careul de asi al competitiei, acolo unde va da piept cu Germania.

Islanda a terminat cu capul sus acest turneu dupa ce a marcat de două ori în fața Franței. Prima parte a fost una speciala pentru francezi, cea mai buna repriza pentru ei la EURO si de altfel cea mai buna repriza la un Campionat European, pentru ca este prima data cand in primele 45 de minute se marcheaza 4 goluri.

Iată programul semifinalelor Euro 2016:

Portugalia - Ţara Galilor - miercuri, ora 22:00 (ProTv), Lyon

Germania - Franţa - joi, ora 22:00 (ProTv), Saint Denis


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-04Parerea ta...

RBLX
04 Iul 2016

Scrieți și despre bicicliștii ce călăresc bicicletele pe trecerile de pietoni.Nu mai putem traversa în condiții de siguranță din cauza lor.A vedea trecerea de pietoni de pe Bulevardul Constantin Prezan aferentă Pieței Charles De Gaulle,trecerea de pietoni din Piața Victoriei aferentă intersecției cu Calea Victoriei etc.Să circule cu bicicletele pe carosabil alături de conducătorii auto respectând aceleași reguli de circulație alături de ei.Nu să deranjeze pietonii pe trotuare și pe trecerile de pietoni.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE