2020-07-07 00:43

EURO 2016. Naţionala României este obligată să câştige mâine cu Finlanda după ce fanii au luat cu asalt casele de bilete şi vor umple Arena Naţională

 |  19:19
EURO 2016. Naţionala României este obligată să câştige mâine cu Finlanda după ce fanii au luat cu asalt casele de bilete şi vor umple Arena Naţională

Florentin Dincă

FRF a câştigat la apel, iar UEFA a ridicat suspendarea terenului propriu la meciul cu Finlanda în preliminariile EURO 2016. A fost de ajuns ca fanii naţionalei României să ia cu asalt site-urile specializate de distribuire a tichetelor şi casele Arenei Naţionale pentru a-şi procura mult visatul bilet la meciul care i-ar putea duce, după ani de pauză, pe tricolori la un nou turneu final.

Cum stadionul va fi mai mult ca sigur plin, jucătorii lui Anghel Iordănescu sunt obligaţi să confirme printr-o victorie încrederea pe care fanii o au în ei. Ieri, în doar trei ore de când biletele au fost puse în vânzare, 20.000 de tichete deja fuseseră achiziţionate, on-line şi la casele de bilete. Preţul a fost unic, indiferent de zona în care era amplasat locul. Au făcut excepţie locurile de la Tribuna VIP, care au preţuri de 300 şi 400 de lei. Practic, ieri după-amiază nu se mai găseau tichete la primele două inele ale arenei Naţionale. Alte 10.000 de bilete sunt deja rezervate gratuit suporterilor care s-au alăturat campaniei ”Jucăm fără spectatori, dar fără suporteri, niciodată” și și-au cumpărat bilete virtuale. Dacă vreţi şi mai găsiţi bilete le puteţi achiziţiona pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro, în varianta e-ticket, la casele Arenei Naționale, dar și în peste 500 de magazine din rețelele Inmedio și Germanos. “În primele minute de la lansarea procesului de vânzare online a biletelor pentru meciul România - Finlanda, peste 15.000 de utilizatori au accesat site-ul bilete.frf.ro, motiv pentru care unii dintre suporteri au întâmpinat dificultăți în accesarea sistemului de ticketing. Echipa FRF a acționat spre rezolvarea problemelor și, în cel mai scurt timp, site-ul a redevenit funcțional. Mulțumim tuturor suporterilor pentru interesul ridicat și îi așteptăm joi, la Arena Națională, alături de Echipa Națională, în drumul spre EURO 2016!”, şi-a cerut ieri scuze Federaţia printr-un comunicat.

Casă deschisă non-stop

Toate casele de bilete ale Arenei Naționale vor fi deschise astăzi şi mâine în intervalul orar 10.00 – 21.45. Una dintre casele de pe bulevardul Basarabia va avea program de lucru non-stop până la ora disputării jocului!

Bişniţarii au mirosit “sânge”

Celebrii bişniţari de bilete la meciurile naţionalei şi ale echipelor de club româneşti în Europa nu aveau cum să rateze această partidă. Imediat cum au aflat că meciul cu Finlanda se va disputa cu spectatori, aceştia s-au aşezat în grupuri-grupuri la case pentru a puna mâna pe cât mai multe bilete. Cum fiecare nu putea să achiziţioneze mai mult de patru tichete, aceştia au venit însoţiţi de mai multe rude. Preţul de pornire “la negru” a fost 40 de lei, dublu. Însă aceştia sigur le vor ţine şi le vor revinde la preţuri exorbitante în momentul în care FRF va anunţa sold-out.

Bilete la VIP pentru foştii internaţionali

Federația Română de Fotbal a decis să ofere câte o invitație la zona VIP la meciul dintre România și Finlanda de joi fiecărui internațional român. Joi, jucătorii care au îmbrăcat cel puțin o dată tricoul echipei naționale la nivel de seniori pot ridica invitațiile de la Casa Fotbalului, biroul Departamentului de Comunicare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-10-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE