2020-08-08 03:06

EURO 2016: Portugalia este în finala Campionatului European!

 |  00:04
EURO 2016: Portugalia este în finala Campionatului European!

Pentru a doua oară în istoria sa, Portugalia s-a calificat în finala Campionatului European, după un meci câștigat cu 2-0 în fața spectaculoasei echipe a Țării Galilor, a cărei participare a oferit o surpriză la Euro în Franța.

După o primă repriză săracă în faze de poartă pentru ambele echipe, repriza a doua a decis soarta semifinalei disputată pe terenul de la Lyon.

EURO 2016: Portugalia este în finala Campionatului European!
zoom
Ronaldo se revanșează în fața fanilor săi, deschizând scorul în minutul 50 după o fază fixă. Joao Mario a centrat din corner, Ronaldo s-a desprins de marcaj și l-a învins pe Hennessey cu o lovitură superbă de cap.

Golul înscris în poarta galezilor a fost al 9-lea marcat de Ronaldo la turneele finale de Campionat European. Cu această reușită portughezul l-a egalat pe francezul Platini, iar acum cei doi împart prima poziție în clasamentul marcatorilor all time

Trei minute mai târziu, același Cristiano Ronaldo a trimis un șut către poarta galezilor din afara careului, Nani a deviat din 6 metri și Hennessey a fost învins din nou. Portugalia și-a decis, astfel, calificarea în finala de duminică de la Paris.

Joi seara, de la 22.00, are loc cea de-a doua semifinală între Germania și Franța.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-07

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE