2019-11-18 06:29

Fanii "câinilor" sunt în extaz. Ante Puljic a semnat, în sfârşit, cu Dinamo

 |  13:28
Fanii "câinilor" sunt în extaz. Ante Puljic a semnat, în sfârşit, cu Dinamo

Dinamo a anunţat oficial transferul pe doi ani al fundaşului central croat Ante Puljic, unul dintre fotbaliştii favoriţi ai galeriei roş-albe. Paradoxal, dar jucătorul vine într-un moment în care apărarea lui Dinamo n-a mai luat gol de două etape, şi care se cristalizase în formula Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Corbu. Cel mai probabil, în momentul în care Puljic va fi apt şi fizic, din schemă ar putea sări Mihai Popescu.

Ultima oară la Al Faysaly (Arabia Saudită), Ante Puljic a mai evoluat la Dinamo în sezonul 2015-2016, când a jucat 28 de meciuri în toate competiţiile, 21 în campionat, şase în Cupa României şi unul în Cupa Ligii, marcând două goluri în tricoul alb-roşu.

NK Zadar, Lokomotiva Zagreb, Dinamo Zagreb, Gent, Dinamo Bucureşti, Tom Tomsk şi Al Faysaly sunt echipele la care a evoluat Ante Puljic în carieră.

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală şi va intra în programul de pregătire stabilit de antrenorul principal Dusan Uhrin în cantonamentul de la Săftica.

- 21 de partide a jucat Puljic, sezonul trecut, pentru Al Faysaly în campionat.

- A înscris trei goluri pentru echipa din Arabia Saudită. 46 de meciuri şi 7 goluri a adunat Puljic pentru Tom Tomsk în primele două divizii ale campionatului din Rusia.

- 4 trofee a câştigat Puljic în carieră: două titluri de campion al Croaţiei cu Dinamo Zagreb, campionatul şi Cupa Belgiei cu Gent.

- 32 de ani va împlini Puljic peste două luni, pe 5 noiembrie.

- 66 este numărul oficial de joc al lui Puljic în sezonul competiţional 2019-2020.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-05Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Scuze Pe 24 august 2015 scriam despre transferul croatului Ante Puljic la Dinamo. Titlul materialului era conform cu realitatea din teren ca să zicem aşa: “Club de tradiţie, recondiţionăm fotbalişti”. Fundaşul venea după o accidentare gravă la genunchi, suferită cu 11 luni în urmă, pe când îmbrăca tricoul belgienilor de la Gent
02 Iun 2016

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE