2020-08-13 00:06

Fanii DINAMOVIȘTI vor turba de tot. Noul STADION nu se poate face nici pe locul VELODROMULUI

 |  16:01
Fanii DINAMOVIȘTI vor turba de tot. Noul STADION nu se poate face nici pe locul VELODROMULUI

Suporterii lui Dinamo sunt cu nervii la pâmânt după ce echipa a ajuns pe ultimul loc în Liga 1. Și asta nu e totul, pentru că noua arena, de care își leagă speranțele aceștia, nu se va ridica prea curând. Ultima locație aleasă, de rezervă, a velodromului din Parcul Sportiv Dinamo, nu este acceptată de Compania Naţională de Investiţii din cauza problemelor juridice nesoluţionate nici până în acest moment.

"Cu privire la obiectivul de investiții „Stadion nou pentru CS Dinamo Bucureşti”, menționăm că pe amplasamentul actualului stadion există probleme de natură juridică care la acest moment fac imposibilă predarea obiectivului de investiții către CNI SA în vederea realizării acestuia.

De asemenea, precizăm faptul că varianta construirii noului stadion pe actuala locație a velodromului a fost studiată, însă au rezultat o serie de impedimente de natură tehnică în ceea ce privește accesul precum și evacuarea persoanelor în/din stadion dar și probleme legate de distanța față de limita de proprietate a vecinătăților. Totodată, au fost semnalate la CNI sesizări atât ale unor asociații sportive cât și ale locuitorilor din zona limitrofă vis a vis de construirea noului stadion pe amplasamentul velodromului.

CNI, alături de toți factorii implicați în derularea lucrărilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel încât această investiție să se materializeze, însă acest lucru va fi posibil numai după clarificarea de către CS Dinamo a aspectelor de natură tehnică și juridică", a fost postarea celor de la CNI pe Facebook.

Dinamo este singurul stadion, din cele patru din Bucureşti care trebuiau modernizate înainte de Euro 2020, unde lucrările nu au început. Stadioanele Steaua, Rapid şi Arcul de Triumf vor fi refăcute în totalitate şi vor fi folosite ca baze de antrenament pentru echipele care vor juca la Bucureşti, pe Arena Naţională, meciurile de la Euro 2020.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE