2020-05-29 01:00

FCSB. Motivul incredibil pentru care antrenorul Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliţie

 |  19:31
FCSB. Motivul incredibil pentru care antrenorul Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliţie

Antrenorul lui FCSB, Bogdan Vintilă, a fost chemat la Poliţie pentru a da explicaţii după apariţia imaginilor cu jucătorii săi pregătindu-se în plină pandemie de Covid-19 la baza echipei din Berceni.

”Bogdan Vintilă a fost chemat la Poliţia Capitalei, după ce un ziar a făcut reclamaţie. Ziariştii să-şi facă treaba, dar reclamaţie?! Nu mai are nimeni logică, nu mai ştii nimic în ţara asta. Dacă respecţi legea, nu trebuie să-ţi fie frică. Dar au am făcut puşcărie, chiar dacă am respectat legea. Au zis că premierea e mită”, a spus la Digi Sport Gigi Becali.

 “Miliţia a văzut tot antrenamentul, că se respectă, e distanţare socială. Se respectă ordonanţa, la revedere, n-am nicio treabă. Miliţianul a fost îngrijorat, a crezut că am început pregătirea. Noi nu am început pregătirea, noi facem pregătire fizică, o zi acasă,  una la teren. Câte trei, trei, trei. Nu e o pregătire organizată. Sunt cinci terenuri. Câte trei pe teren. Nu facem cu mingea deloc. Şi ăia trei trebuie să stea la distanţă”, a mai explicat Becali.

Foto: digisport.ro


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-28

In legatura cu acest articol...

Tănase şi compania au reluat antrenamentele. Duckadam: “De ce să alerge în parc sau în pădure ca nebunii?”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE