2020-06-05 00:32

FIFA anunţă în maximum 48 de ore prelungirea sezonului 2019/2020 pe o perioadă nederminată

 |  16:36
FIFA anunţă în maximum 48 de ore prelungirea sezonului 2019/2020 pe o perioadă nederminată

FIFA va anunţa în maximum două zile prelungirea sezonului 2019/2020 pe o perioadă nederminată, din cauza pandemiei cu virusului SARS-Cov-2. Totul pentru ca întrecerile interne să poată fi duse la bun sfârşit, informează publicaţia mirror.co.uk, citată de Nerws.ro.

Fiecare ţară va decide când va relua campionatele interne. Partidele se vor desfăşura cel mai probabil cu porţile închise, dar este posibil să aibă loc şi cu spectatori, acolo unde autorităţile vor permite.

Contracte prelungite pentru juctori

O măsură va fi luată în ceea ce priveşte prelungirea contractelor jucătorilor după data de 30 iunie, când ar fi trebuit să expire oficial sezonul. Contractele jucătorilor vor fi prelungite automat până la finalizarea fiecărei ligi în parte. De asemenea, intervalul de transferuri de jucători din vară va fi modificat în funcţe de datele la care se vor încheia competiţiile.

Avertisment pentru Belgia

Joi, UEFA a recomandat federaţiilor naţionale să nu declare încheiate competiţiile interne din cauza pandemiei de coronavirus, aşa cum intenţionează să facă liga profesionistă din Belgia. Într-o scrisoare adresată asociaţiilor naţionale, UEFA se declară încrezătoare privind reluarea meciurilor de fotbal în lunile următoare, în condiţiile fixate de autorităţi şi consideră că toate deciziile de a abandona competiţiile naţionale în acest stadiu sunt premature şi nejustificate.

Excludere din cupele europene

Forul european speră ca meciurile să se poată disputa în iulie şi august, luni în care să fie finalizate competiţiile interne întrerupte din cauza pandemiei de coronavirs. Mai mult, UEFA a averizat că federaţiile care opresc definitiv sezonul acum riscă excluderea din cupele europene.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE