2020-01-28 22:11

Finala Cupei României, duminică seara, pe Arena Naţională. Sute de poliţişti asigură ordinea publică

 |  13:11
Finala Cupei României, duminică seara, pe Arena Naţională. Sute de poliţişti asigură ordinea publică

Peste 260 de poliţişti bucureşteni vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice şi a siguranţei rutiere cu ocazia finalei Cupei României, dintre echipele Universitatea Cluj şi Steaua Bucureşti. Meciul se va disputa, duminică seara, pe Arena Naţională.

Potrivit unui comunicat de presă, poliţiştii vor acţiona atât pentru menţinerea ordinii publice în proximitatea stadionului, cât şi în alte zone de interes operativ, asigurând şi accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulaţia rutieră.

Astfel, poliţiştii vor organiza şi intensifica acţiunile de patrulare în staţiile de metrou şi în mijloacele de transport în comun, urmând a lua măsuri de prevenire a înşelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostărilor de persoane, furturilor din genţi sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

De asemenea, poliţiştii rutieri îşi vor intensifica acţiunile derulate pe principalele artere de circulaţie, în punctele ce prezintă risc ridicat de accidente şi la orele cu trafic intens, în vederea fluidizării traficului şi prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteză şi depistarea celor care conduc sub influenţa băuturilor alcoolice.

Finala Cupei României, în care se vor întâlni echipele Steaua Bucureşti şi Universitatea Cluj, va avea loc duminică seara, de la ora 21.00, pe Arena Naţională.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-05-31Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE