2020-07-04 13:14

FINALA EURO 2016: Accidentat, Ronaldo părăsește meciul plângând

 |  23:25
FINALA EURO 2016: Accidentat, Ronaldo părăsește meciul plângând

Cristiano Ronaldo a părăsit finala Campionatului European în lacrimi de neputință și dezamăgire. Lusitanul s-a accidentat în minutul 9, după un duel cu Dimitri Payet. Cristiano Ronaldo a fost înlocuit pentru prima oară după 3.668 de minute într-un meci în care a fost titular şi care contează pentru un turneul final, european sau mondial.

Starul portughezilor a încercat să continue meciul, chiar dacă a acuzat dureri la genunchiul stâng, dar s-a prăbuşit pe teren în minutul 17. Nu a renunţat însă şi a cerut un bandaj în jurul genunchiului.Totuşi, minutul 25 a adus schimbarea lui Ronaldo. Acesta a fost înlocuit de Quaresma şi a părăsit terenul pe targă, cu lacrimi în ochi, în aplauzele fanilor portughezi şi francezi, care au înţeles drama prin care trece unul dintre cei mai buni jucători din istorie.

FINALA EURO 2016: Accidentat, Ronaldo părăsește meciul plângând
zoom
Conştient de gravitatea accidentării pe care a provocat-o, Dimitri Payet s-a îndreptat spre Ronaldo, în timp ce acesta era întins pe gazon, pentru a-şi cere scuze, iar lusitanul le-a acceptat, cei doi dându-şi mâna.

Cristiano Ronaldo a marcat 61 de goluri pentru echipa naţională, în timp ce cei 10 jucători de câmp care au rămas pe teren după ieşirea lui au înscris în total doar de 34 de ori.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-07-10

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE