2020-07-15 14:36

FIORENTINA. Ciprian Tătărușanu devine titularul postului, după ce brazilianul Neto a refuzat să-și prelungească înțelegerea

 |  21:52
FIORENTINA. Ciprian Tătărușanu devine titularul postului, după ce brazilianul Neto a refuzat să-și prelungească înțelegerea

Florentin Dincă

Titularul postului de portar ale echipei naționale, Ciprian Tătărușanu, a primit o veste foarte bună la început de an. Fostul goalkeeper al Stelei va deveni numărul unu în poarta Fiorentinei, după ce titularul de drept al grupării viola, Neto Murara, a refuzat să-și prelungească înțelegerea scadentă în vară, fiind dorit cu insistență de Juventus și AS Roma. Astfel, selecționerul Anghel Iordănescu a scăpat de problema portarilor de la prima reprezentativă, și celălalt portar al tricolorilor, Costel Pantilimon, devenind și el în ultimul timp titular de drept la Sunderland.

“ACF Fiorentina anunţă că portarul Norberto Murara Neto a informat clubul de intenţia sa de a nu-şi prelungi contractul. Decizia este definitivă. Neto a vrut să se cunoască faptul că hotărârea lui nu are nicio implicaţie financiară. A vrut doar să fie liber să decidă ce va face mai departe în carieră”, se arată într-un comunicat pe site-ul oficial al formației viola. Rămâne e văzut dacă Fiorentina îl va folosi pe Neto până în vară, sau va alege să îl vândă acum pentru a obține și o sumă importantă de pe urma brazilianului.

Tătăruşanu a semnat în vara anului trecut, din postură de jucător liber de contract, un contract valabil pe cinci sezoane cu Fiorentina. În vârstă de 28 de ani, internaționalul român nu a prins nici un meci în Serie A în acest sezon, Neto fiind preferat în toate cele 16 etape scurse până acum. În schimb, Tătărușanu a fost titular în meciurile din Liga Europa.

Presa din Cizmă a scris în ultimele zile de un interes al oficialilor Fiorentinei pentru actualul portar al Stelei, Giedrius Arlauskis, intrat și el în ultimele șase luni de contract cu roș-albaștrii. Lituanianul a avut o primă parte de sezon de vis în poarta campioanei, fiind printre cei mai buni fotbaliști din trupa condusă de Costel Gâlcă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-01-03Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE