2019-11-13 00:07

Flavius Stoican a reînceput să se “umfle în pene” după două rezultate obţinute mincinos de Dinamo

 |  19:24
Flavius Stoican a reînceput să se “umfle în pene” după două rezultate obţinute mincinos de Dinamo

Florentin Dincă

Dacă până acum am tot criticat atitudinea patronilor din fotbalul românesc, care dau afară antrenorii ca pe şosete, acum a venit rândul să îi luăm peste picior pe tehnicienii care îşi merită soarta. Unul dintre ei este Flavius Stoican, reinstalat acum o lună la Dinamo. “Câinii” au avut evoluţii şi rezultate penibile în ultimul timp, iar antrenorul a fost la un pas să plece singur din funcţie, de ruşine. Victoria norocoasă cu Rapid, dublată de o remiză obţinută la fel de norocos cu CSU Craiova, au fost de ajuns ca tehnicianul să reînceapă să se “umfle în pene”.

„Nici mie şi nici lui Costel Gâlcă nu ne este uşor. Meseria asta de antrenor nu e uşoară. Dacă ar fi aşa, toţi am fi antrenori. Ştiţi câţi antrenori am pe acasă? Şi tata şi doctorul de la echipă, mulţi. Dar nu este uşor. Pentru mine important este ce fac în următorul meci. Situaţia este aşa pentru că rezultatele nu sunt acelea pe care le doreşte şi cel mai împătimit suporter. Dacă bătea Steaua tot, ştiţi cum era Gâlcă? Dacă bătea Dinamo tot ştiţi cum mergea Stoican pe aici? Cocoş. Dar acolo vreau să ajung, să merg cocoş, să mă umflu în pene”, spune Stoican.

Antrenorul dinamovist nu şi-a revenit din visare şi a vorbit despre dificultatea meciului din această seară cu CFR Cluj, în Groapă, de la ora 21.30. Antrenorul este sigur că echipa sa va învinge, pentru un moral cât mai bun la meciurile grele de săptămâna viitoare, cu Pandurii şi Steaua. „Ne aşteaptă o partidă pe care trebuie să o câştigăm. E clar acest lucru. Chiar dacă întâlnim o echipă care în ultima etapă a făcut o figură frumoasă împotriva formației de pe locul doi, sunt convins că o să ne bucurăm la final. Spun asta pentru că îi văd pe aceşti jucători dornici să urcăm pas cu pas. Vom face totul ca după meci să fim bucuroşi. Nu e un adversar uşor, are în componenţă jucători care individual sunt destul de buni. Odată cu venirea unui succes pe teren propriu, moralul nostru la meciul de la Târgu Jiu şi apoi cu Steaua va creşte. Pentru mine această partidă este foarte importantă. Chiar dacă echipele nu sunt pe poziţii confortabile consider că e un meci al orgoliilor. Sunt convins că se va ridica la statutul de derby”, a subliniat Stoican.

Program şi televizări

Vineri

Concordia - CSU Craiova ora 17.00, DigiSport, Look TV

FC Braşov – Rapid ora 19.15, DigiSport, DolceSport, Look Plus

Dinamo – CFR Cluj ora 21.30, DigiSport, Look TV

Sâmbătă

FC Botoşani – CSMS Iaşi ora 16.00, DigiSport, Dolcesport, Look Plus

ASA Tg.-Mureş – Pandurii ora 18.30, DigiSport, Look TV

“U” Cluj – Steaua ora 21.00, DigiSport, Look TV

Duminică

Oţelul – Viitorul ora 18.30, DigiSport, Look TV

Astra – Gaz Metan ora 21.00, DigiSprot, DolceSport, Look Plus

Ceahlăul – Petrolul ora 21.00, DigiSport, Look TV


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-04-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE