2020-02-21 21:14

Florin Andone, la un pas de Galatasaray. De la 3.000 la 83.000 de euro în nici jumătate de an în doar cinci luni

 |  16:58
Florin Andone, la un pas de Galatasaray. De la 3.000 la 83.000 de euro în nici jumătate de an în doar cinci luni

Cordoba şi Florin Andone sunt în negocieri avansate cu Galatasaray. Aflată într-un regres vizibil în ultimii ani, fosta campioană a Turciei vrea să revină în prim-plan. Dar nu cu staruri plătite cu zeci de milioane de euro, ci cu jucători muncitori. Unul dintre ei ar putea fi internaţionalul român, care astfel ar da lovitura carierei sale de până acum.

Gruparea de pe malul Bosforului este singura care ar putea achita suma solicitată de echipa din Segunda Division. Undeva la 7 milioane de euro. Mai important decât atât, başkanii lui Cim Bom Bom i-au promis atacantului un salariu stagional cifrat la 1 milion de euro, scrie digisport.ro. În urmă cu şase luni, Andone era remunerat la Cordoba cu 3.000 de euro lunar. La începutul acestui an, “puşi în gardă” de evoluţii excelente ale românului, şefii Cordobei l-au chemat la negocieri şi i-au prelungit contractul până în vara lui 2018, mărindu-i totodată şi salariul, la 350.000 de euro anual, la egalitate cu vedeta Xisco. Deci de peste 10 ori mai mult.

Acum, dacă transferul în Turcia se va materializa într-un final, românul va câştiga de trei ori mai mult decât la Cordoba, şi de peste 30 de ori mai mult decât primea în urmă cu nici jumătate de an.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE