2020-08-13 00:59

Florin Gardoş a suferit accidentare gravă - ruptură de ligamente încrucişate

 |  12:22
Florin Gardoş a suferit accidentare gravă - ruptură de ligamente încrucişate

Florentin Dincă

Stoperul naţionalei României şi al echipei engleze Southampton, Florin Gardoş, a suferit o ruptură de ligamente încrucişate la genunchi şi va fi indisponibil până cel puţin în luna februarie 2015. În atare condiţii, Gardoş va lipsi la meciurile primei reprezentative în finalul preliminariilor EURO 2016, implicit la decisivul meci cu Ungaria de la începutul lunii septembrie.

Fotbalistul a fost deja operat, iar medicii l-au asigurat că intervenţia chirurgicală a decurs fără probleme.  "Din păcate, sezonul n-a început foarte bine: săptămâna trecută m-am accidentat grav la genunchi într-un amical şi a trebuit să mă operez luni. În cel mai scurt timp încep recuperarea. O să vă anunţ aici cum merg lucrurile, sunt convins căa totul va fi bine", a notat Gardoş.

"Este o veste foarte tristă. Gardoş se afla la al doilea sezon la Southampton. După o astfel de accidentare pierzi şase sau şapte luni şi toată lumea este dezamăgită", a declarat tehnicianul grupării britanice, Ronald Koeman, conform Press Association, citate de Mediafax.

În ultima perioadă Florin Gardoş a fost prima rezervă la echipa naţională, pe postul de fundaş central, Puiu Iordănescu mergând pe mâna cuplului Chiricheş – Dragoş Grigore. Căpitanul naţionalei îşi caută echipă după ce Tottenham l-a pus pe lşista de transferuri, în timp ce fostul dinamovist a preferat să lase pe Toulouse şi să se transfere la modesta Al Sailiya, locul 11 în ultima sezon din Qatar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE