2020-07-02 10:34

Florin Prunea a fost CONDAMNAT la nouă luni de închisoare

 |  21:02
Florin Prunea a fost CONDAMNAT la nouă luni de închisoare

Florin Prunea, 52 de ani, directorul general al lui Dinamo, a fost condamnat la 9 luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei şi termen de supraveghere de doi ani. Sentinţa a fost pronunţată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București pe 9 noiembrie 2019, transmite DigiSport.

Pe 17 decembrie 2018, două ore după miezul nopții, Florin Prunea a fost oprit de un echipaj de la Poliția Rutieră. La controlul cu aparatul alcooltest, fostului internațional i-a ieșit o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. După numai o oră, la INML, probele biologice prelevate au arătat o alcoolemie de 1,40 gr. ‰!

„Lăsaţi-mă cu prostiile astea!”, a reacţionat Prunea la Digi Sport.

Conform măsurilor luate de Parchet, Florin Prunea are următoarele obligații:

să se prezinte la Serviciul de Probațiune București, la datele fixate; să primească vizitele consilierului de probațiune desemnat cu supravegherea sa; să anunțe, în prealabil, schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește 5 zile; să comunice schimbarea locului său de muncă; să comunice informații și documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existență.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE