2020-07-05 21:09

Fotbalişti de la Athletic Bilbao şi Manchester United, implicaţi într-un dosar de trafic de persoane

 |  14:21
Fotbalişti de la Athletic Bilbao şi Manchester United, implicaţi într-un dosar de trafic de persoane

Iker Muniain şi David De Gea, fotbalişti la Athletic Bilbao şi Manchester United, sunt implicaţi într-un dosar de trafic de persoane în scopul exploatării sexuale, anunţă Marca, citat de Mediafax. În acest caz apare şi numele omului de afaceri Ignacio Allende Fernandez, zis Torbe.

Torbe este acuzat că filma violurile şi trimitea imaginile fotbaliştilor pentru a fi tentaţi să apeleze la serviciile sexuale ale femeilor. Martorii susţin că filmările trebuiau să fie deseori întrerupte din cauza că fetele drogate izbucneau în plâns şi vomitau.

Potrivit declaraţiilor unor martori protejaţi, este vorba despre un episod de abuzuri sexuale, petrecut în 2012, la care au participat Iker Muniain şi un alt jucător.

Una dintre victime a încercat să-l contacteze pe De Gea pentru a-l identifica pe unul dintre participanţii la abuzuri. Astfel, acesta i-a propus o întâlnire cu cinci jucători de la Manchester United, printre care şi el.

Procurorii susţin că au dovezi ale conversaţiilor avute de De Gea pe whatsapp cu fetele abuzate.

Potrivit jurnaliştilor de la El Confidencial, Isco, jucătorul echipei Real Madrid, ar fi fotbalistul necunoscut invocat de martorii din acest dosar.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-06-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE