2020-05-31 13:55

Fotbaliştii Naţionalei, rugăciuni la altarul de la Colectiv

 |  22:52
Fotbaliştii Naţionalei, rugăciuni la altarul de la Colectiv

Selecţionerul Anghel Iordănescu şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu şi-au dus tricolorii la clubul Colectiv. Toţi au aprins câte o lumânare în memoria celor 51 de morţi în tragedia din club.

Jucătorii aflați în cantonament la Centrul de Fotbal Mogoșoaia, în vederea partidei amicale din 17 noiembrie cu Italia, au venit cu autocarul în jurul orei 21,00 și au adus un ultim omagiu celor 51 de tineri care au murit în incendiu, transmite Agerpres.

Selecționerul Anghel Iordănescu a declarat că tragedia de la clubul Colectiv este cea mai mare "catastrofă" pe care a trăit-o și le-a transmis multă sănătate răniților. "Ne-am dorit să fim prezenți aici. Jucătorii echipei naționale, staff-ul tehnic, conducerea federației, toți suntem alături de familiile îndoliate. Este multă durere și tristețe. Este una dintre cele mai mari catastrofe pe care le-am prins în viață. Dumnezeu să-i odihnească. De asemenea, le dorim multă sănătate celor care luptă pentru a rămâne în viață. Toți jucătorii au discutat în aceste zile în cantonament despre acești tineri care ne-au părăsit", a afirmat selecționerul la clubul Colectiv.

Numărul persoanelor decedate în urma tragediei din clubul bucureștean Colectiv a ajuns miercuri seara la 51. Zeci de răniți se află în continuare în spitale din România și străinătate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-11Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE