2020-02-17 11:21

FRF a sistat vânzarea biletelor la România – Muntenegru. Şi totuşi sunt probleme cu gazonul de pe Cluj Arena

 |  18:05
FRF a sistat vânzarea biletelor la România – Muntenegru. Şi totuşi sunt probleme cu gazonul de pe Cluj Arena

Inspecţia efectuată marţi seară de trimisul UEFA la Cluj Arena se părea că va fi ok pentru disputarea partidei România – Muntenegru, de pe 4 septembrie, contând pentru debutul preliminariilor CM 2018. Numai că, federaţia aşteaptă acum răspunsul forului european la un raport suplimentar întocmit de omul trimis la Cluj, iar din această cauză a fost sistată vânzarea de bilete pentru respectiva întâlnire.

În cazul în care raportul UEFA nu va fi în regulă, FRF-ul este obligat să schimbe locaţia de desfăşurare a meciului cu Muntenegru. Cele două variante sunt arena Dr. Constantin Rădulescu, stadionul lui CFR Cluj, şi Arena Naţională. Problema mare este că deja s-au vândut aproximativ 20.000 de bilete, cumpărători fiind în majoritate din Cluj sau din zona Ardealului, iar aceştia nu ar fi de acord să vină la Bucureşti să vizioneze partida. În acest caz, federaţia este obligată să le restituie banii pe tichete.

''În urma inspecției UEFA începută marți 23 august, la Cluj Arena, având ca subiect condițiile de disputare ale partidei România — Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate și trimis către forul continental. Până la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federației Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vânzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016. Suporterii care au achiziționat deja bilete pentru acest meci, precum și toți ceilalți suporteri ai echipei naționale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informații cu privire la concluziile UEFA și opțiunile derivate din acestea prin care vor putea susține 'tricolorii' în drumul spre Mondial'', precizează FRF într-un comunicat.

Terenul de joc de pe Cluj Arena a fost afectat serios de festivalul de muzică Untold, desfășurat la începutul lunii august, însă administratorii stadionului şi îngrijitorii gazonului au dat asigurări că până la data disputării meciului cu Muntenegru, covorul de iarbă va arăta în condiţii acceptabile.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-24Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE