2020-06-03 13:13

UPDATE. FRF l-a suspendat opt luni pe Ionuţ Negoiţă. Acţionarul FC Dinamo trebuie să plătească şi o penalitate sportivă de 50.000 lei

 |  08:29
UPDATE. FRF l-a suspendat opt luni pe Ionuţ Negoiţă. Acţionarul FC Dinamo trebuie să plătească şi o penalitate sportivă de 50.000 lei

Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat opt luni pe acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, după ce, la data de 6 mai, l-a acuzat pe fundaşul Ştefan Bărboianu că nu şi-a apărat corect şansele cu Steaua. De asemenea, Negoiţă a primit o penalitate sportivă de 50.000 lei.

UPDATE 12.14. Decizia Comisiei de Disciplina si Etica din cadrul FRF era previzibila. Cu toate acestea, mi-am asumat orice consecinta pentru a da un semnal clar tuturor ca la Dinamo, atâta vreme cât voi conduce eu, jocurile mizerabile practicate în trecut nu vor mai fi tolerate sub nicio forma. Stiu ca semnalul a fost deja înteles si sunt convins ca toata lumea este acum mult mai atenta atunci când vine vorba de Dinamo. Toata lumea vrea probe palpabile, dar aceste probe nu le pot avea eu, doar nu sunt SRI-ul sau alta institutie specializata a statului. Probele mele sunt reprezentate de bunul simt al oricarui om care are ochi sa vada, dar si de discutiile cu oamenii din fenomen.E de înteles ca eu, care am un interes clar, acela de a nu permite nimanui sa-si bata joc de Dinamo, de munca si de banii mei, spun lucrurilor pe nume. La fel cum e de înteles ca oamenii de fotbal care stiu lucrurile pe care eu le-am spus nu vor sa le sustina public, probabil pentru a nu-si face dusmani fara sa aiba un interes direct. Asta nu înseamna însa ca «hotul neprins e negustor cinstIT. Fara a comenta decizia comisiilor de specialitate, îmi rezerv dreptul de a contesta hotarârea. Va asigur ca si pe viitor voi fi foarte atent la aceasta zona tabu a fotbalului românesc si voi puncta ori de câte ori va fi nevoie lucrurile care mi se par în neregula, în speranta ca fotbalul românesc va deveni, pe zi ce trece, unul tot mai curat", se aratã într-un comunicat al lui Ionuţ Negoiţă pe site-ul oficial al lui Dinamo.

"În temeiul art. 52 al. 2 lit. b şi al. 4 din RD intimatul - petent Negoiţă Ionuţ este sancţionat cu interzicerea oricărei activităţi legate de fotbal pentru o perioadă de 8 (opt) luni şi penalitate de 50.000 lei În temeiul art. 9 şi 42.5 din RD clubul SC Dinamo 1948 SA Bucureşti răspunde în mod solidar de penalitatea sportivă aplicată", a precizat Comisia de Disciplină, într-un comunicat de presă, citat de Mediafax.

Ionuţ Negoiţă l-a acuzat, la 6 mai, pe fundaşul Ştefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu şi-a apărat corect şansele în derbiul cu Steaua, în meciul pierdut de Dinamo cu scorul de 1-3.

Mai mult, Ionuţ Negoiţă a precizat că ştie toate detaliile "trădării".


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-16Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE