2020-01-24 14:27

FRF: Meciul Grecia - România, din preliminariile Campionatului European din 2016, transmis pe un ecran uriaş, la Arena Naţională

 |  12:39
FRF: Meciul Grecia - România, din preliminariile Campionatului European din 2016, transmis pe un ecran uriaş, la Arena Naţională

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, luni, că meciul pe care naţionala României îl va disputa duminică, în deplasare, cu Grecia, în preliminariile Campionatului European din 2016, va fi transmis pe un ecran uriaş, la Arena Naţională.

"Federaţia Română de Fotbal şi echipa naţională te provoacă să formăm cea mai mare galerie a «tricolorilor» la meciul Grecia-România de duminică. Drumul spre EURO 2016 începe peste câteva zile, cu partida care se va disputa fără spectatori, pe stadionul «Karaiskakis» din Atena. Te aşteptăm duminică, în incinta Arenei Naţionale, să urmărim împreună, pe un ecran uriaş, debutul «tricolorilor» în această campanie de calificare! Federaţia Română de Fotbal, în parteneriat cu Primăria Capitalei şi împreună cu sponsorii Timişoreana, Adidas şi Carrefour, au pregătit primul «cantonament» al suporterilor echipei naţionale: de la ora 16.00 venim la stadion în culorile României, începem «încălzirea» cântând pentru «tricolori», iar de la 21.45 trăim împreună marele meci. După 8 ani, putem ajunge din nou la un turneu final. Suntem alături de «tricolori» şi, de la peste 1.000 de kilometri de Atena, strigăm împreună, duminică seară: HAI ROMÂNIA!", a precizat, FRF, pe site-ul oficial.

Naţionala României va debuta, duminică, 7 septembrie, de la ora 21.45, în preliminariile Campionatului European din 2016, urmând să întâlnească selecţionata Greciei, pe stadionul Karaiskakis.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-09-01Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE