2020-08-12 23:32

FRF vrea să scoată o avere pe “cârca” lui Christoph Daum

 |  17:26
FRF vrea să scoată o avere pe “cârca” lui Christoph Daum

Federaţia Română de Fotbal a anunţat ieri preţurile biletelor pentru meciul de debut al selecţionerului Christoph Daum pe banca primei noastre reprezentative, contra Muntenegrului (4 septembrie, de la 21.45, pe Cluj Arena).

Având în vedere adversarul, unul nu foarte valoros, suntem de părere că preţurile tichetelor sunt neconforme cu realitatea din ţara noastră. Oficialii FRF s-au gândit că n-ar fi rău să profite la maximum de debutul neamţului Daum şi să golească buzunarele microbiştilor români: 35 de lei un bilet la cele două peluze, 100 de lei la Tribuna a II-a, 150 de lei la Tribuna I, 400 de lei la VIP etaj 4 şi 500 de lei la VIP etaj 5.

Biletele vor fi disponibile online de luni, 8 august, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro. Acestea vor putea fi cumpărate atât prin plata cu cardul, cât şi ramburs. Singura varianta de cumpărare a biletelor în care fanii pot să decidă exact locul de pe stadion este cea online. Începând de luni, 29 august, biletele vor fi scoase la vânzare şi la casieriile Cluj Arena.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-08-08Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE