2020-02-21 14:52

Fundaşul central Andrei Marc a fost prezentat oficial la Dinamo

 |  19:10
Fundaşul central Andrei Marc a fost prezentat oficial la Dinamo

Florentin Dincă

Fundaşul central Andrei Marc (21 de ani) a fost în sfârşit prezentat oficial la Dinamo. Fostul jucător al Ceahlăului a fost ţinut de o lună de zile în joc de glezne de comisiile FRF, însă într-un final a fost declarat jucător liber. El a semnat un contract pe patru ani şi jumătate cu echipa din Ştefan cel Mare.

Antrenorul Mihia Teja nu se poate baza în următoarele două săptămâni pe noul său jucător, acesta nefiind pus la punct cu pregătirea fizică. Marc va avea parte la Dinamo de o concurenţă serioasă. Machado, Bunoza, Nedelcearu (17 ani) şi Durimel sunt în momentul de faţă variantele “câinilor” pe cele două posturi de fundaşi centrali. Cel mai probabil însă, când Nedelcearu îşi va reveni după accidentare, în aproximativ trei săptămâni, Mihai Teja va renunţa la serviciile francezului Alexandre Durimel. Rămâne de văzut dacă antrenorul va miza pe un cuplu de stoperi format dintr-un jucător cu experienţă şi unul tânăr, sau doar pe cel cu experienţă, Machado - Bunoza.

“Ma bucur că am ajuns la Dinamo, un club cu tradiţie în fotbalul românesc, care mereu se bate pentru trofee şi sunt fericit că am făcut acest pas. Am fost dorit şi de Steaua, dar Dinamo m-a căutat prima, şi era normal să vin aici. Ştiu că există concurenţă, dar ea este bună la o echipă cu pretenţii cum este Dinamo. De o lună mă pregătesc singur, dar voi trage tare să recuperez terenul pierdut. Antrenorul va decide, cine va fi în formă, acela va juca”, a spus Marc. Tehnicianul roş-albilor se declară fericit de transferul lui Andrei Marc, al 11-lea operat în această iarnă de formaţia din “Groapă”: “E un jucător de calitate. Chiar dacă este foarte tănăr, are deja multe prezenţe în prima ligă”.

Andrei Marc are 71 de meciuri bifate şi trei goluri pe prima scenă a fotbalului românesc, toate în tricoul echipei nemţene. În acest sezon el a jucat în 15 meciuri pentru moldoveni. Oficialii de sub Pietricica au reuşit astfel “performanţa” de a pierde gratis un jucător cotat la 700.000 de euro pentru că nu i-au plătit patru salarii restante. 

Foto: Florentin Dincă


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE