2020-07-10 16:18

Fundaşul reprezentativei Uruguay Maxi Pereira este primul jucător eliminat la Cupa Mondială de fotbal 2014

 |  08:00
Fundaşul reprezentativei Uruguay Maxi Pereira este primul jucător eliminat la Cupa Mondială de fotbal 2014

Fundaşul reprezentativei Uruguay Maxi Pereira este primul jucător care a primit un cartonaş roşu la Cupa Mondială de fotbal din Brazilia. Pereira a fost eliminat în minutul 90+4 al meciului cu naţionala statului Costa Rica.

Maxi Pereira a primit cartonaşul roşu direct de la arbitrul german Felix Brych după ce l-a lovit pe jucătorul costarican Joel Campbell.

Uruguay va mai juca la Cupa Mondială în grupa D cu Anglia şi Italia.

Uruguay – Costa Rica 1-3, în primul meci din Grupa D, grupa în care le mai au alături pe Anglia și Italia. Naționala statului Uruguay s-a împiedicat de modesta reprezentativă din Costa Rica, scor 1-3.

Celeştii, antrenaţi de vulpea bătrână Oscar Tabarez, au ca obiectiv calificarea în semifinalele competiţiei din Ţara Cafelei. Un obiectiv cât se poate de realist având în vedere valoarea lotului, care îi cuprinde pe Muslera, Godin, Caceres, Gargano, Cavani, Suarez şi bătrânul Forlan. Vedetele uruguayenilor visează chiar la mai mult, la repetarea performanţei din 1930 şi 1950, atunci când celeştii au pus mâna pe mult visatul trofeu mondial.

Citeşte şi:  


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-06-15Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE