2020-07-15 15:45

Gabi Tamaş, pe făraş. Ultima aventură bahică a stelistului l-a scos din sărite pe Gigi Becali

 |  18:05
Gabi Tamaş, pe făraş. Ultima aventură bahică a stelistului l-a scos din sărite pe Gigi Becali

Gabi Tamaş a făcut din nou iureş în Centrul Vechi. Aflat în timpul său liber, stelistul a consumat peste limită băuturi alcoolice, şi asta până spre dimineaţă, motiv pentru care n-a mai fost în stare să se trezească pentru a participa la antrenamentul condus de Laurenţiu Reghecampf. Escapada, ultima dintr-un şir mai lung, a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali, care a lăsat să se înţeleagă că nu va mai trece peste astfel de derapaje şi va scăpa de Tamaş în această iarnă sau cel târziu în vara viitoare.

În momentul de faţă, Gabi Tamaş este indispensabil Stelei. Chiar cu problemele sale, fotbalistul a fost de departe cel mai bun fundaş din echipă. În lipsă de alte soluţii, Becali şi Reghe se văd nevoiţi să nu recurgă deocamdată la nici o măsură radicală în cazul lui Tamaş, însă acestuia i se caută deja înlocuitor. Dacă i se va găsi în această iarnă, va fi lăsat să plece, dacă nu, va fi pus pe liber cel târziu la vară.

"Cum să fie iertat Tamaș? Nu e doar problema cu băutul. Lasă omul să bea cât vrea el, e în timpul liber. Sunt altele mai grave, pe care nu le știți voi. Pai dacă nu mai vii nici la antrenament sau vii când vrei tu? Nu se poate așa ceva la Steaua! Nu este normal. Trebuie să știe, să se învețe minte! Am ascuns și a făcut mai mult. Ce să mai vorbesc cu el? A zis că merge la biserică, este un om extraordinar. Diavolul are atâta putere, încât poate să distrugă lumea cu un singur deget. El are demon de băutură. Cum să ajung cu el la un consens, ce e aia consens? Niciodată nu credeam că pot să accept așa ceva. Nu pot să spun ce o să fac, o să vedeți. Eu știu ce o să fac", a spus la DigiSport Gigi Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-30Parerea ta...

ANONIM
30 Oct 2016

Mai oierule credincios si religios : CINE. NU. A. GRESIT. SA. ARUNCE. CU. PIATRA" TU. OIERULE. NECREDINCIOS. AI. UITAT. CA. ESTI. FOST. PUSCARIAS. SI. NICI. NU. TI-AI. ACHITAT. DATORIILE. CATRE. STATUL. ROMAN (FISC). ASTEA. SUNT. PACATE. MAI. MARI. DECAT. ALE. LUI. TAMAS..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE