2020-07-02 19:48

Gabi Tamaş s-a îmbătat din nou şi a ratat un antrenament al Stelei

 |  19:17
Gabi Tamaş s-a îmbătat din nou şi a ratat un antrenament al Stelei

Lăudat de toată lumea pentru prestaţiile din ultimul timp de la Steaua, chiar dacă rezultatele echipei n-au fost pe măsură, Gabi Tamaş a simţit nevoia că trebuie să meargă în Centrul Vechi şi să consume din nou băuturi alcoolice pănă n-a mai ştiut de el. Nimic nou până aici.

Numai că, pentru un gest similar, în sezonul trecut, antrenorul de atunci al echipei, Mirel Rădoi, a decis să-l dea afară de la echipă. Acum, drept răsplată, Laurenţiu Reghecampf a trecut cu vederea că fotbalistul nu a participat la antrenamentul de dimineaţă al echipei şi, mai mult decât atât, l-a chemat la un grătar la reşedinţa sa de la Snagov, alături de colegii săi. Ştiind că nu se pot lipsi de aportul său în acest moment, Becali, Meme şi Reghe nu-i vor acorda decât o amendă simbolică lui Tamaş şi se vor folosi în continuare de serviciile sale. În plus, prietenia trainică a familiei Reghecampf cu Gabi Tamaş n-avea cum să nu conteze. 

A “nşpea” aventură bahică a lui Tamaş s-a lăsat din nou cu show din partea acestuia, conform martorilor oculari. Marţi dimineaţă, în jurul orei 02.00, Gabiţă a fost sfătuit şi îndrumat de un prieten şi un bodyguard să plece spre casă, însă s-a ambalat atât de mult, ba chiar a aruncat şi cu telefonul, până când a intrat din nou în locaţie şi a continuat să de-a cu şpriţul până la ziuă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-10-25Parerea ta...

CONSTANTIN
26 Oct 2016

CE EXEMLU SA DEA REGHE- UN JUCATOR FARA VALOARE SI UN ANTRENOR INDOIELNIC. LA CE TE POTI ASTEPTA DE LA TIITOAREA LUI REGHE, O IMPRESARA CARE SE EVIDENTIAZA CU CRACII GOI PE PERETI. CE PRETENTII SA AI DE LA UN PUSCARIAS CARE TREBUIE SA SANCTIONEZE UN ALCOOLIC, VIITOR PENAL ? SINGURUL PATRON DIN EUROPA FOST CIOBAN, FARA EDUCATIE SI INSTRUIRE , PUSCARIAS FACE LEGEA LA STEAUA, CARE DE FAPT NU E A LUI !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE