2020-02-28 18:05

GÂLCĂ NU UITĂ ȘI NU IARTĂ. Alex Bourceanu nu va fi în lot nici la meciul cu Viitorul

 |  14:06
GÂLCĂ NU UITĂ ȘI NU IARTĂ. Alex Bourceanu nu va fi în lot nici la meciul cu Viitorul

Florentin Dincă

Costel Gâlcă nu-l iartă pe Alexandru Bourceanu după ce jucătorul l-a înfruntat la finalul meciului pierdut cu Pandurii. Antrenorul l-a trimis acasă de la Piatra Neamț, iar acum, înaintea meciului de duminică seară cu Viitorul, fotbalistul a fost din nou scos din lot.

“Au fost doar speculaţii şi vorbe aruncate la voia întîmplării. A fost o decizie mai puţin inspirată a lui şi nimic mai mult. Mă simt afectat pentru că avem nevoie de el. Sper ca în timpul rămas pînă la vară să fie altături de noi şi să ne ajute. Orice jucător este predispus la erori. Este vina tuturor pentru înfrîngerea cu Pandurii, inclusiv a mea. Pentru meciul cu Viitorul, Bourceanu nu va face parte din lot. Avem 26 de jucători şi unii vor mai rămîne în afara lotului, dar avem nevoie de toţi”, a spus Costel Gâlcă.

Tehnicianul roș-albaștrilor a prefațat întâlnirea cu Viitorul, echipă care în ultimele două etape a învins la CFR Cluj (2-1) și acasă pe Pandurii (4-0). “Nu m-a surprins victoria Viitorului cu Pandurii, pentru că echipa a jucat foarte bine şi cu CFR. Ei fac foarte bine ambele faze şi au atît fotbalişti tineri, de valoare, dar şi jucători cu experienţă. Pe mine mă interesează să cîştig meciul. Nu cred că jucătorii vor avea o presiune foarte mare la meciul de mîine. Noi avem ocazii foarte mari, dar nu marcăm. Cred că dacă vom fi mai concentraţi la finalizare, jocul nostru va fi mai bun”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-03-21Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE