2019-12-15 21:23

Galeria Stelei cedează: merg pe stadion la meciul cu Dinamo

 |  14:15
Galeria Stelei cedează: merg pe stadion la meciul cu Dinamo

Pentru prima data dupa un an si 3 luni de pauza, galeria Stelei va merge la un meci de fotbal, după insistențele galeriei marii rivale, Dinamo.

Astfel, intr-un comunicat pe care l-au prezentat pe Facebook, liderii Peluzei Nord au notat:

"Dupa mai bine de un an in care am asteptat cu rabdare o solutionare a situatiei echipei, dupa ignorarea aproape totala a suporterilor, dupa multe si multe discutii, acuze, certuri, o mare parte din noi a decis ca s-a saturat de tacere!

Vrem normalitate, ne vrem echipa, vrem fotbal, vrem pasiune si am ajuns la concluzia ca vocea noastra nu este auzita, ca daca stam acasa nu avem nici macar dorinta de a rezolva aceasta problema!

Ne-am saturat de vorbe in vant, de procese, de rasturnari de situatie, de comunicate, de promisiuni care nu aduc nimic nou!

In aceste conditii, cei care doresc sa simta mirosul ierbii, emotiile meciurilor, care vor ca vocea lor sa fie auzita din interiorul stadionului (fara a lua partea uneia din parti) sunt asteptati la ora 17-17:30 la iesirea din pasajul victoria, Pretul biletelor este de 20 ron. Obligatoriu in negru!".

Asadar, Peluza Nord va merge la meciul Dinamo - Steaua, duminica de la 20.30, insa, lucru poate surprinzator, nu va lua partea favoritilor, dupa cum se arata in comunicat.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2016-03-06Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE