2020-01-20 19:04

GATA LUPTA LA TITLU. Gigi Becali oferă 3 milioane de euro pentru cei mai buni cinci jucători de la Astra

 |  20:06
GATA LUPTA LA TITLU. Gigi Becali oferă 3 milioane de euro pentru cei mai buni cinci jucători de la Astra

Florentin Dincă

Gigi Becali vrea să câştige titlul până să înceapă play-offul. Şi cum poate face asta foarte rapid? Cumpărând cei mai buni jucători ai liderului Astra. Profitând de situaţia financiară fără scăpare a clubului giurgiuvean, Becali vrea să-i aducă la Steaua pe cei mai buni cinci jucători ai lui Şumudică, în frunte cu Budescu, şi continuând cu Morais, Alibec, Enache şi De Amorim. Pentru ei, creditorul roş-albaştrilor oferă trei milioane de euro.

"Domnul Niculae şi-a pus ordine în gânduri şi mi-a spus că vrea să încheie cu fotbalul. Şi soţia lui mi-a zis că, atunci când pierdea echipa, nu mai vorbea cu nimeni. Hai să vă spun cum am negociat: în vară am oferit 1,2 Amorim şi Alibec, ei mi-au cerut 1,4 milioane, dar pentru că nu ne-am calificat nu i-am mai luat. Acum, am vorbit cu Buduru: i-am spus că îi dau pe Budescu toţi banii într-o singură tranşă, 1,1 milioane de euro. Am vorbit şi cu jucătorul, cred că mă înţeleg cu el. Apoi, am vorbit de ceilalţi: 1,2 milioane pentru Alibec şi De Amorim, 300.000 euro pentru Junior Morais. Am vorbit şi cu doamna Niculae, a zis să îl luăm şi pe Enache şi să le dau 3 milioane de euro. Acum să vedem dacă vin toţi. S-ar putea ei să aştepte şi alte oferte şi să dea fotbaliştii la clubul care oferă mai mult. E normal, e afacere. Eu sunt dispus să iau ce îmi oferă ei: mi-l dau doar pe Budescu, îl iau doar pe el, 1,1 milioane de euro. Aştept acum ok-ul de la doamna Niculae. Eu sunt de acord să iau orice jucător îmi oferă. Nu e niciun zvon, am negociat şi cu Buduru şi cu doamna Niculae", a spus Becali la DigiSport, care negociază în această perioadă şi pentru patru jucători de la CSU Craiova: Mateiu, Bancu, Ivan şi Vătăjelu.

În altă ordine de idei, Becali a enunţat şi lista scurtă cu jucători pe care îi vrea cât mai repede plecaţi de la steaua: "Le-am spus lui Reghe şi lui Argăseală ca să ştie: Alcenat, Tahar, Guilherme şi Tade nu au ce să caute în canonament. Să rămână aici, în Bucureşti, să se antreneze cu un om, dar nu au de ce să mai facă pregătirea cu echipa. La Steaua, se face selecţie naturală, nu faci faţă presiunii, «la revedere». Glumind vă spun aşa, le dau şi 100.000 de euro să plece", a afirmat Becali.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-12-23Parerea ta...

MANIX
23 Dec 2015

Bai Federație de cacao,băi liga p..i,nimeni nu vede ca ciobanul asta distruge orice fel de idee de competiție ? Nimeni nu își da seamă ca se spăla bani negrii aici ?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE